Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ επιστρέφει με τηλεοπτική σειρά στο Netflix

Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ επιστρέφει με τηλεοπτική σειρά στο Netflix
O Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ στην παρουσίαση του τηλεοπτικού προγράμματος του NBC. 2016/Associated Press

Για πρώτη φορά, ο 73χρονος Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτική σειρά, με ένα σενάριο που θυμίζει την θρυλική κινηματογραφική περιπέτεια 'True Lies'

Οι μέρες που ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ επιχειρούσε να γεφυρώσει χάσματα μεταξύ Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων ως κυβερνήτης της Καλιφόρνια έχουν περάσει προ πολλού. Ο 73χρονος Αυστριακός ηθοποιός έχει επιστρέψει στην μυθοπλασία και σύντομα αναμένεται να τον δούμε και σε ένα κατασκοπικό θρίλερ, που πήρε το “πράσινο φως” για να προβληθεί από το Netflix.

Πρόκειται για μια σειρά – χωρίς τίτλο μέχρι στιγμής – σε παραγωγή Νικ Σαντόρα (‘Jack Reacher) που αφηγείται την ιστορία ενός πατέρα που διαπιστώνει πως εκείνος και η κόρη του (Μόνικα Μπαρμπάρο-πρωταγωνιστεί και στο νέο ‘Top Gun’) εργάζονταν για χρόνια ως μυστικοί πράκτορες της CIA.

Η σχέση τους ορίζεται ξανά από την αρχή, όταν η CIA τους ζητά να εργαστούν ως συνεργάτες ενάντια σε ένα παγκόσμιο δίκτυο κατασκόπων.

Το studio Skydance που θα εκτελέσει την παραγωγή της σειράς, είναι υπεύθυνο και για το ‘Terminator: Dark Fate’, ενώ μας έχει δώσει τις σειρές ‘Grace and Frankie’ -με την Τζέιν Φόντα- και ‘Altered Carbon’.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα