Ο Γιατρός: Ανατροπή – Επιστρέφει με δεύτερη σεζόν στον Alpha

Διαβάζεται σε 2'
Ο Γιατρός
Ο Γιατρός ALPHA TV

Το βράδυ της Δευτέρας (18/12) προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς “Ο Γιατρός”, όμως όπως όλα δείχνουν η σειρά επιστρέφει με νέα επεισόδια.

Με τον τίτλο “Εδώ είμαι“, η δραματική σειρά “Ο Γιατρός” στον ALPHA έριξε αυλαία το βράδυ της Δευτέρας (18/12), καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό με το συγκινητικό του φινάλε.

Οι εξελίξεις του τελευταίου επεισοδίου ήταν καταιγιστικές και η σειρά βρέθηκε στην κορυφή των trends της πλατφόρμας X (πρώην Twitter) με τους τηλεθεατές να συγκινούνται από την εξέλιξη της ιστορίας και τους χαρακτήρες, αδυνατώντας να τους “αποχαιρετήσουν” οριστικά.

Όπως όλα δείχνουν όμως, ο “αποχωρισμός” θα κρατήσει πολύ λίγο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η σειρά αναμένεται να συνεχιστεί και θα επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα του ALPHA με τον β’ κύκλο της.

Πρόκειται για ανατροπή όσον αφορά την εξέλιξη της σειράς, αφού μέχρι πρότινος το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν θα συνεχιζόταν για δεύτερη σεζόν. Ένα στοιχείο μάλιστα που “μαρτύρησε” το μέλλον του “Γιατρού” ήταν και το trailer που έπαιξε για το τελευταίο επεισόδιο, καθώς σε αυτό αναφέρεται πως το επεισόδιο είναι το φινάλε του α’ κύκλου.

Όσο για το πότε θα δούμε τα νέα επεισόδια, αυτό μάλλον θα συμβεί στην αρχή της νέας τηλεοπτική σεζόν, τον επόμενο δηλαδή Σεπτέμβρη, καθώς τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν είχαν ολοκληρωθεί πριν από το καλοκαίρι και οι ηθοποιοί δεν μπορούν να μπουν σε νέα γυρίσματα, αφού οι περισσότεροι βρίσκονται ήδη σε άλλες τηλεοπτικές δουλειές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα