Ο Μονομάχος: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Χρήστου Φερεντίνου

Ο Μονομάχος: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Χρήστου Φερεντίνου

Ο Χρήστος Φερεντίνος μας υποδέχεται στα πρώτα γυρίσματα του "Μονομάχου", το τηλεπαιχνίδι που αναβιώνει στον ΣΚΑΙ. Δείτε φωτογραφίες από τα πρώτα γυρίσματα του αγαπημένου παρουσιαστή.

Δυναμικά ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες, οι πρώτες… γνωστικές μονομαχίες στο απόλυτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Ο Μονομάχος», με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, που έρχεται στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τον Σεπτέμβριο.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής, γεμάτος κέφι και όρεξη για παιχνίδι, υποδέχτηκε στο εντυπωσιακό πλατό τους διαγωνιζόμενους που δείχνουν πανέτοιμοι να καθίσουν στη θέση του Μονομάχου και να αντιμετωπίσουν τους 100 αντιπάλους.

Μόνο που για να συμβεί αυτό, πρέπει πρώτα να απαντήσουν σωστά σε ερωτήσεις διάφορων κατηγοριών και να βγουν αλώβητοι από τη δοκιμασία. Όσο περισσότερες απαντήσουν, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να κερδίσουν έως 100.000 ευρώ!

Υπενθυμίζεται πως ο Χρήστος Φερεντίνος, αποχαιρέτησε τον Alpha μετά από 10 χρόνια, και “μετακόμισε” στον ΣΚΑΙ μετά από 30 χρόνια! Το κανάλι είχε αποτελέσει το πρώτο τηλεοπτικό “σπίτι” του, αφού εκεί είχε συστηθεί στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό το 1993, παρουσιάζοντας την εκπομπή “Άκου να Δεις”.

Μονομάχος: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα