Ο Νίκος Μουτσινάς γίνεται “ο φόβος και ο τρόμος” των ηθοποιών της Αθήνας

Διαβάζεται σε 2'
Ο Νίκος Μουτσινάς γίνεται “ο φόβος και ο τρόμος” των ηθοποιών της Αθήνας
Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα, έπειτα από ένα χρόνο απουσίας. Alpha

Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στην τηλεόραση με ένα ζωντανό σόου που θα προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα. Πότε θα γίνει η πρεμιέρα και ποια θα είναι η έκπληξη.

Μεταξύ όσων έκαναν πρεμιέρα σήμερα ήταν και η εκπομπή Breakfast στο Star. Στα θέματα που είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες της εκπομπής ήταν το πότε θα γίνει επίσημα, η επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στην ελληνική τηλεόραση, έπειτα από μια σεζόν απουσίας.

Η συνεργάτιδα του Ματίνα Νικολάου, γνωστή ως «Βάνια» αποκάλυψε πως το «Βραδιάτικα», το οποίο ανήκει στο πρόγραμμα του Alpha, θα αρχίσει να προβάλλεται στα μέσα του Οκτώβρη.

Πιο συγκεκριμένα από την Πέμπτη 17/10, λίγο πριν τις 23.00.

Η ημερομηνία προέκυψε και σε συνάρτηση με τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου. Bλέπετε, o Αlpha έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα για το UEFA Nations League.

Ο Μουτσινάς θα ‘βγαίνει’ live δυο φορές την εβδομάδα (κάθε Πέμπτη και Παρασκευή). Στα ιδιαίτερα που έχει ετοιμάσει ο δημιουργός του show είναι -σύμφωνα με το Star- και ένα βανάκι που θα αιφνιδιάζει ηθοποιούς έξω από τα θέατρα και θα τους μεταφέρει στο στούντιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα