Ο Νίνο επιστρέφει στο Fame Story – Αυτός είναι ο ρόλος του

Διαβάζεται σε 2'
FAME STORY
Οι κριτές και ο παρουσιαστής του Fame Story Star

Στο talent show από όπου ξεκίνησε αλλά με έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο επιστρέφει ο Νίκο στη μουσική Ακαδημία του Fame Story. Το παρασκήνιο λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα στο STAR.

Αντίστροφα κυλάει ο χρόνος για την πρεμιέρα του Fame Storyτο οποίο επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση με πρόσωπα έκπληξη και μία all star κριτική επιτροπή.

Η πιο διάσημη μουσική Ακαδημία του κόσμου, που από το 2001 έχει αναδείξει παγκοσμίως 103 νικητές, έρχεται μέσα από τη συχνότητα του Star το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, ενώ την κριτική επιτροπή απαρτίζουν ο Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Φουρέιρα, ο Light και ο Γιώργος Αρσενάκος.

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ καθώς εκτός από τη Μαρία Σολωμού, η οποία επιβεβαίωσε πως τη συμμετοχή της ως coach και αποκάλυψε στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” πως θα αναλάβει τον ρόλο της δασκάλας ερμηνείας, στη μουσική Ακαδημία επιστρέφει και ο Νίνο.

Σύμφωνα με τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ, ο γνωστός καλλιτέχνης θα βρίσκεται σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο, καθώς δεν θα είναι κριτής, ούτε καθηγητής.

“Θα είναι ιδιαίτερος ο τρόπος που θα εισβάλλει στη μουσική ακαδημία κάποιες φορές την εβδομάδα για να βοηθήσει τα παιδιά στην εξέλιξή τους. Είναι κάτι που το πρότεινε και ο ίδιος στην παραγωγή, το συζήτησαν και θα δούμε τον Νίνο σε μία εξαιρετική θέση”, είπε συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου.

 

Fame Story: Δείτε το trailer

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα