“Ο πρώτος από εμάς”: Το τρυφερό γκέι φιλί και η εξομολόγηση του Μάριου Αθανασίου

Διαβάζεται σε 2'
Ο πρώτος από εμάς
Ο πρώτος από εμάς ΑΝΤ1

Συγκίνησε ξανά τους τηλεθεατές η σειρά “Ο πρώτος από εμάς”. Η σκηνή με την κατάθεση ψυχής του Φίλιππου και το φιλί με τον Αλέξη, που “έλιωσε” το Twitter.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης (11/10) η σειρά “Ο πρώτος από εμάς” που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και έχει συγκινήσει τους τηλεθεατής από την πρώτη μέρα μετάδοσής της.

Στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε τον Φίλιππο να ανοίγει την ψυχή του στον Αλέξη και να του εξομολογείται πως του αρέσουν οι άντρες, καθώς και πως όλα αυτά τα χρόνια καταπίεζε τον εαυτό του, προκειμένου να είναι “σωστός”.

Έτσι έμαθα. Με κανόνες και πρέπει. Γιατί είναι κακό να είμαι αυτό που θέλω να είμαι. Στο πανεπιστήμιο γνώρισα ένα αγόρι και εκείνος με έκανε να καταλάβω ότι όλο αυτό υπάρχει, ότι δεν είναι μόνο στο μυαλό μου. Κι εκεί, ήταν η στιγμή να αποφασίσω ποιος θέλω να είμαι. Φοβήθηκα. Και αποφάσισα να είμαι αυτός που όλοι οι άλλοι ήθελαν να είμαι. Καλός σύζυγος, καλός πατέρας, καλός οικογενειάρχης. Και μετά ήρθες εσύ. Και κατάλαβα ότι λέω ψέματα σε όλους, στους γύρω μου, στον εαυτό μου. Αλλά αυτή τη φορά είναι αλλιώς. Δεν θέλω να είμαι πια αυτό το παιδί, δεν θέλω να γυρίσω σ’ αυτό το δωμάτιο. Κουράστηκα να ζω στο ψέμα. Αυτή τη φορά θα είμαι αυτός που θέλω“.

Αυτά τα λόγια είπε ο Φίλιππος και στη συνέχεια αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί με τον Αλέξη, σε μια σκηνή που συγκίνησε ιδιαίτερα τους τηλεθεατές, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, αποθέωσαν τον Μάριο Αθανασίου για την προσέγγιση του ρόλου του.

Συγκίνησε η σκηνή – Τα σχόλια στο Twitter

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα