Όλα τα ριάλιτι και τηλεπαιχνίδια της νέας σεζόν – Πότε ξεκινούν

Διαβάζεται σε 12'
Όλα τα ριάλιτι και τηλεπαιχνίδια της νέας σεζόν – Πότε ξεκινούν

Παλιά και νέα ριάλιτι και τηλεπαιχνίδια έρχονται τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Όσα πρέπει να ξέρετε για το κάθε project. Οι μέρες και ώρες προβολής.

Ξεκίνησε και επίσημα η νέα τηλεοπτική σεζόν, με τα διάφορα projects να κάνουν πρεμιέρα το ένα μετά το άλλο.

Φέτος, η ψυχαγωγική ζώνη είναι ιδιαίτερα εμπλουτισμένη και πολυποικίλη, αφού υπάρχει πληθώρα από ριάλιτι και τηλεπαιχνίδια που στόχο έχουν να διασκεδάσουν τους τηλεθεατές. Φυσικά, από το πρόγραμμα των καναλιών δεν θα λείψουν οι ελληνικές σειρές μυθοπλασίας, που είναι ιδιαίτερα αυξημένες για άλλη μια χρονιά.

Οι ιδέες των ριάλιτι και των τηλεπαιχνιδιών είναι παλιές αλλά και καινούργιες, ενώ κάποια concepts επιστρέφουν ανανεωμένα με διάφορες αλλαγές. Ενδεικτικά, επανέρχεται το Survivor (για πρώτη φορά στο α’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν), το οποίο, όμως, θα είναι προσανατολισμένο περισσότερο στη στρατηγική, αλλά και το “My Style Rocks” που θα μοιάζει περισσότερο με GNTM. Ο ΣΚΑΙ θα έχει κι ένα νέο παιχνίδι, με μπόλικη περιπέτεια, το “Tempting Fortune”.

Δείτε αναλυτικά τις πρεμιέρες των εκπομπών και τις μέρες/ώρες προβολής τους.

Τα ριάλιτι που έρχονται

“My Style Rocks” – Πρεμιέρα 13 Σεπτεμβίου στις 21:00, στον ΣΚΑΙ

Ανανεωμένο και ανατρεπτικό το «My Style Rocks» επιστρέφει στον ΣΚΑΪ και κάνει πρεμιέρα για όγδοη σεζόν, την Παρασκευή 13/09 στις 21.00!

Φέτος, βλέπουμε το «My Style Rocks»… αλλιώς! Ο νέος κύκλος ξεκινάει με τα Bootcamps των κοριτσιών που θέλησαν να συμμετέχουν στο πιο στυλάτο show της ελληνικής τηλεόρασης. Για πρώτη φορά, οι τηλεθεατές έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την διαδικασία της επιλογής των fashionistas, αλλά και όλα όσα γίνονται κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Οι διαγωνιζόμενες κάνουν την πρώτη τους πασαρέλα μπροστά στην κριτική επιτροπή, στον Στέλιο Κουδουνάρη, την Έλενα Χριστοπούλου και τον Γιώργο Καράβα με την προσδοκία να μπουν στην ομάδα του «My Style Rocks»!

Οι ανατροπές δεν σταματούν εδώ… Στο ανανεωμένο «My Style Rocks», οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια του διαγωνισμού από την αρχή των Bootcamps αλλά και στα καθημερινά επεισόδια! Οι συζητήσεις μεταξύ των fashionistas και πλούσιο υλικό από τα backstage του διαγωνισμού έρχονται σύντομα στις οθόνες μας!

Στα δύο πρώτα επεισόδια του «My Style Rocks» την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 21.00 θα παρακολουθήσουμε τα bootcamps του διαγωνισμού ενώ τη Δευτέρα 16/09 στις 16.30 ξεκινάει η πρώτη διαγωνιστική εβδομάδα!

“Survivor” – Εν αναμονή – Πιθανή πρεμιέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 21:00, στον ΣΚΑΙ

Ο Γιώργος Λιανός δίνει το σύνθημα για την έναρξη του νέου κύκλου στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης αυτό το φθινόπωρο στον ΣΚΑΪ!

Πιο στρατηγικό και πιο συναρπαστικό από ποτέ, το Survivor επιστρέφει στις ρίζες του, σε όλα εκείνα τα μοναδικά στοιχεία που το ανέδειξαν στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης.

Γυναίκες και άνδρες, ξεχωριστοί χαρακτήρες που έχουν ένα κοινό: τη σπίθα που μπορεί να γίνει φωτιά, τη δίψα για περιπέτεια!

Όλοι πιστεύουν πως μπορούν να επιβιώσουν, ποιοι θα τα καταφέρουν;

“Tempting Fortune” – Εν αναμονή – Πιθανή πρεμιέρα 17 Σεπτεμβρίου στις 21:00, στον ΣΚΑΙ

Το “Tempting Fortune”, το πιο πρωτοποριακό παιχνίδι δράσης και περιπέτειας έρχεται σύντομα στον ΣΚΑΪ και υπόσχεται ένα ταξίδι γεμάτο δελεαστικές προκλήσεις.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και οι διαγωνιζόμενοι έχουν ήδη ξεκινήσει το περιπετειώδες ταξίδι τους. Η αναχώρηση έγινε από το λιμάνι Ζονγκουλντάκ στη Μαύρη Θάλασσα με τους παίκτες να έχουν στις αποσκευές τους αρκετές χιλιάδες ευρώ, ενθουσιασμό αλλά και άγνοια γι’ αυτό που τους περιμένει.

Η διαδρομή αποδεικνύεται απαιτητική, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, και οι παγίδες είναι πολλές. Ήδη, πολλοί από τους συμμετέχοντες έχουν μπει στο δίλημμα να «αγοράσουν» κάποιους από τους ελκυστικούς πειρασμούς που εμφανίζονται μπροστά τους με τους υπόλοιπους να αντιδρούν για να μην χάσουν χρήματα. Η ένταση είναι μεγάλη και οι διαγωνιζόμενοι ωθούνται στα όριά τους.

Η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δύσκολη και οι παίκτες πρέπει να επιβιώσουν, να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις και να αποφύγουν τη λάθος απόφαση. Θα υποκύψουν στον πειρασμό ή θα αντισταθούν;

“Η Φάρμα” – Πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου στις 21:00, στο Star

Η “Φάρμα”, ένα από τα πιο επιτυχημένα διεθνή τηλεοπτικά format, επιστρέφει στην οθόνη του Star με παρουσιαστή τον αγαπημένο Λεωνίδα Κουτσόπουλο!

Για 2η σεζόν στη “Φάρμα”, ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα μοναδικό, αυθεντικό ταξίδι στην αξεπέραστη ελληνική ύπαιθρο, σε απόλυτη αρμονία με τη φύση και τους αδιαπραγμάτευτους νόμους της.

Σε μια απομονωμένη τοποθεσία, μακριά από τις ανέσεις της σύγχρονης αστικής ζωής, oι παίκτες της ΦΑΡΜΑΣ καλούνται να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της αγροτικής ζωής, που μπορεί να είναι σκληρή, αλλά ταυτόχρονα είναι γεμάτη γοητεία. Στο βιωματικό αυτό ταξίδι που ξεκινούν, θα χρειαστεί να ανταποκριθούν σε αποστολές υψηλών απαιτήσεων, δύναμης, αντοχής και δεξιοτήτων. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να κερδίσουν τις παροχές και τα έπαθλα, που θα κάνουν την επιβίωση στην ύπαιθρο λίγο ευκολότερη.

Η 2η σεζόν της “Φάρμας” έρχεται στο Star και… ανεβάζει τον πήχη!

Τα τηλεπαιχνίδια της σεζόν

“Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική σου” – Πρεμιέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 15:00, στον ΣΚΑΙ

Η πολύχρωμη κουζίνα του Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική σου «ανάβει» για 2η χρονιά στον ΣΚΑΪ και περιμένει τους νέους παίκτες να μαγειρέψουν, να διασκεδάσουν και να κερδίσουν 1.000 ευρώ σε κάθε επεισόδιο.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και ο Μάρκος Σεφερλής με τον Έκτορα Μποτρίνι υποδέχονται τα νέα μαγειρικά ζευγάρια, που έρχονται στην κουζίνα με καινούργιες και πρωτότυπες συνταγές από όλη την Ελλάδα – και όχι μόνο. Ο στόχος είναι ένας: να εντυπωσιάσουν τον chef της εκπομπής. Το στούντιο πλημμυρίζει από αρώματα και γεύσεις αλλά και κοινό, που εμψυχώνει τους παίκτες, δίνοντας παλμό στα μαγειρέματα.

Από Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 15.00

“Still Standing” – Πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου στις 18:45, στον ΣΚΑΙ

Ανανεώθηκε και έρχεται εντελώς συναρπαστικό στον ΣΚΑΪ! Ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται στο «Still Standing» όλους όσοι πατούν γερά στις γνώσεις τους και τολμούν καθημερινά να διεκδικήσουν έως 30.000 ευρώ τη μέρα! Απαραίτητη προϋπόθεση; Οι 9 διαγωνιζόμενοι του κάθε επεισοδίου να μείνουν όρθιοι και να μη βρεθούν, ξαφνικά, να κάνουν… ελεύθερη πτώση!

Άλλωστε, στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων, που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια τηλεθεατές σε περισσότερες από 40 χώρες του κόσμου, όλα μπορούν να συμβούν χάρη στις συνεχείς εναλλαγές στιγμών γνώσης, τύχης, διασκέδασης, αγωνίας και χρημάτων.

Από Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 18.45, στον ΣΚΑΪ.

“Rouk Zouk” – Πρεμιέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 15:00, στον ΑΝΤ1

Το «ROUK ZOUK» επιστρέφει και το πάρτι συνεχίζεται για 8η σεζόν στον ΑΝΤ1! Από την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 15:00, η απολαυστική Ζέτα Μακρυπούλια
έρχεται για να δώσει στα μεσημέρια μας το χιούμορ και τη θετική διάθεση που τους αξίζει.

Στην αγαπημένη συνήθεια μικρών και μεγάλων, για ακόμα μία χρονιά, πνέει αέρας ανανέωσης με νέα συναρπαστικά παιχνίδια που ξεκινούν πάντα από… «ROUK ZOUK».

Η λίστα των δοκιμασιών για τις μοναδικές παρέες που θα καταφθάσουν στο πλατό, μεγαλώνει: Στα παιχνίδια του «ROUK ZOUK» προστίθενται η ΗΧΟΜΙΜΑ και η GALERIE MATSI MATSI. Όταν οι μισοί παίκτες καλούνται να περιγράψουν τις λέξεις κρατώντας ντουντούκες και οι άλλοι μισοί παράγοντας τον ήχο της λέξης, τότε παίζουμε ΗΧΟΜΙΜΑ, ενώ όταν το πλατό του «ROUK ZOUK» γεμίζει καβαλέτα με την Ζέτα σε ρόλο γκαλερίστα, τότε μεταφερόμαστε στην GALERIE MATSI MATSI. Τα παιχνίδια CRAZY MIC και ΠΑΝΤΟΜΙΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΧΕΡΙΑ παίρνουν μόνιμη θέση στο roaster των δοκιμασιών και ξεσηκώνουν το πλατό με τις αλλοιωμένες τους φωνές και τις τεράστιες παλάμες τους.

Το «ROUK ZOUK» με την Ζέτα Μακρυπούλια έρχεται για 8 η σεζόν και η απόλαυση θα είναι για άλλη μια χρονιά… καθημερινή υπόθεση!

“Shopping Star” – Πρεμιέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 15:50, στο Star

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η fashion expert, επιστρέφει για μία ακόμη χρονιά με το Shopping Star.

Καθημερινά, θα μοιράζεται με τις Shoppies της, τα tips μόδας και ομορφιάς της!

Το «Shopping Star» έρχεται ανανεωμένο για 9η σεζόν στη πιο fun fashion εκδοχή του!

Στυλ, catwalks, ανατρεπτικά θέματα, δυνατές παίκτριες και εκπλήξεις, όλα στα έμπειρα χέρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και υπό το άγρυπνο βλέμμα του Βαγγέλη Χαρισόπουλου!

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 23/9 στις 15:50 και καθημερινά στο Star.

“Cash or Trash” – Πρεμιέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 17:30, στο Star

Το “Cash or Trash”, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη, δίνει την ευκαιρία σε όλους να έρθουν και να ζήσουν τη δημοπρασία της ζωής τους για 4 η σεζόν!

H Δέσποινα Μοιραράκη, με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, θα μας παρουσιάσει, όπως μόνο αυτή ξέρει, ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους, για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα, ακόμα πιο συναρπαστικά επεισόδια!

Καθημερινά στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες, θα… «κονταροχτυπιούνται» για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!

Αυτή τη σεζόν στο «Cash or Trash» θα…γίνει παιχνίδι! Τρεις νέοι αγοραστές, ο επιχειρηματίας Άλεξ Σταυρίδης , η επιχειρηματίας ‘Αννα – Μαρία Ρογδάκη και ο CEO και ιδιοκτήτης φαρμακευτικής εταιρείας Νίκος Μανίας, έρχονται αποφασισμένοι να τα αγοράσουν όλα και δηλώνουν πως «Η τέταρτη σεζόν ανήκει στους καινούργιους»!

“5Χ5” – Πρεμιέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 17:30, στον ΑΝΤ1

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «5Χ5» με τον μοναδικό Θάνο Κιούση, επιστρέφει ανανεωμένο τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 17:30, και υπόσχεται να γεμίσει και πάλι τα απογεύματά μας με μοναδικές ατάκες και απολαυστικές στιγμές γέλιου.

Για άλλη μία σεζόν το «5Χ5» και ο χαρισματικός Θάνος Κιούσης με αστείρευτο χιούμορ και ανεβασμένη διάθεση θα μας χαρίσουν καθημερινά ακόμα περισσότερο παιχνίδι γεμάτο διασκέδαση, εκπλήξεις αλλά και ανατροπές, καθώς φέτος στο «5Χ5» έρχεται το «Final Twist» που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω!

Πρεμιέρα Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 17:30.

“Ο Tροχός της Tύχης” – Πρεμιέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 18:30, στο Star

Ασταμάτητος, απρόβλεπτος, διασκεδαστικός, διαχρονικός! Ο Τροχός της Τύχης, το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον ανατρεπτικό Πέτρο Πολυχρονίδη, γυρίζει δυνατά για 11 η χρονιά και μοιράζει γνώση, πολλά χρήματα, απίστευτα δώρα και φυσικά, αυτοκίνητα στους τυχερούς παίκτες!

Όσα χρόνια και αν περάσουν, ο Τροχός της Τύχης δεν σταματάει να γυρίζει ΠΟΤΕ!

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι της απογευματινής ζώνης, που έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης και τις καρδιές των τηλεθεατών, επιστρέφει τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στο νέο πρόγραμμα του Star, καθημερινά αλλά και τα Σαββατοκύριακα! 7 μέρες την εβδομάδα, 7 συναρπαστικά επεισόδια! Κάθε επεισόδιο και ένα διαφορετικό γύρισμα της τύχης, που μας κρατάει σε αγωνία, με το αποτέλεσμα να είναι αμφίρροπο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο!

“Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;” – Πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου στις 20:00, στον ΑΝΤ1

Ο ανεπανάληπτος Γρηγόρης Αρναούτογλου, για άλλη μία σεζόν, θα δώσει το σύνθημα ρωτώντας «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» και τα απογεύματά μας θα γεμίσουν με γνώσεις, συγκινήσεις, απρόοπτα και αγωνία, που θα κορυφώνεται καθημερινά.

15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες και 2 μαξιλαράκια μπορούν να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα των φιλόδοξων παικτών, που θα βρεθούν στο πλατό του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Μνήμη, γνώσεις, τύχη, λογική αλλά και ρίσκο είναι τα απαραίτητα συστατικά που οδηγούν τους παίκτες στις σωστές απαντήσεις με στόχο την τελευταία ερώτηση που μπορεί να αλλάξει τη ζωή τους.

Από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 20:00 στον ΑΝΤ1.

“Money Drop” – Εν αναμονή – Στον Alpha

Το πιο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων, το Money Drop, έρχεται στον Alpha για να δοκιμάσει τις γνώσεις, το θάρρος και την τύχη των παικτών που συμμετέχουν.

Στην παρουσίαση του ανατρεπτικού τηλεπαιχνιδιού, θα είναι ο ταλαντούχος Φάνης Μουρατίδης, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του, αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή.

Το Money Drop αποτελεί το μοναδικό τηλεπαιχνίδι όπου οι συμμετέχοντες ξεκινούν να παίζουν, έχοντας ήδη στα χέρια τους το έπαθλο: 200.000 ευρώ! Πόσα από αυτά τα χρήματα θα καταφέρουν να κρατήσουν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού;

Γνώσεις, καλή συνεργασία και ταχύτητα χρειάζεται το κάθε δίδυμο παικτών που συμμετέχει στο Money Drop. Μόνο 8 ερωτήσεις βρίσκονται ανάμεσα σε αυτούς και το υψηλό χρηματικό έπαθλο των 200.000 ευρώ.

“Deal” – Εν αναμονή – Στον Alpha

Το Deal, το πιο απρόβλεπτο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει ανανεωμένο στον Alpha.

Στο παιχνίδι θρύλος η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο, γιατί ένα και μόνο κουτί μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή.

Ο Γιώργος Θαναηλάκης, ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού είναι έτοιμος να κάνει το δικό του Deal με τους 22 παίκτες.

Γιατί δέχτηκε, όμως, να το παρουσιάσει; Πότε του έγινε η πρόταση και από ποιον; Τι ήταν αυτό που τον έκανε να πεταχτεί απ’ την καρέκλα;

DRAGONS’ DEN GREECE III – Εν αναμονή – Στον ΑΝΤ1

Το «DRAGONS’ DEN GREECE», το μεγαλύτερο reality επιχειρηματικότητας στην τηλεόραση παγκοσμίως, έρχεται για 3η σεζόν στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Οι κορυφαίοι και καταξιωμένοι Έλληνες DRAGONS θα υποστηρίξουν φιλόδοξους επιχειρηματίες επενδύοντας στις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες που θα παρουσιαστούν.

Οι DRAGONS είναι έτοιμοι να σε συναντήσουν! Εσύ;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα