Όταν ο Τσιμιτσέλης και η Παπουτσάκη ήταν κομπάρσοι στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”

Όταν ο Τσιμιτσέλης και η Παπουτσάκη ήταν κομπάρσοι στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”
Γιάννης Τσιμιτσέλης στο "Κωνσταντίνου και Ελένης" Youtube

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν 18 χρονών όταν έπαιξε ως κομπάρσος στο "Κωνσταντίνου και Ελένης". Τα πρώτα βήματα της Κατερίνας Παπουτσάκη ως "ρεπόρτερ".

Μπορεί σήμερα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Παπουτσάκη να είναι διάσημοι και φτασμένοι ηθοποιοί, ωστόσο, στα πρώτα τους βήματα στην ελληνική τηλεόραση είχαν παίξει μικρότερους ρόλους ή είχαν κάνει απλώς περάσματα από γνωστές σειρές, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν είχαν καν ατάκες στον guest ρόλο τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η συμμετοχή και των δύο ως κομπάρσοι στην αγαπημένη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης” που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 την περίοδο 1998 – 2000.

Ο νεαρός τότε Γιάννης Τσιμιτσέλης, ήταν μόλις 18 χρονών, και είχε παίξει στο επεισόδιο “Άγριο Θηλυκό”. Είχε εμφανιστεί μόνο για μερικά λεπτά σε μια σκηνή στο μπαρ όπου δούλευε η Ελένη Βλαχάκη, κάνοντας τον πελάτη, και δεν είχε λόγια στον ρόλο του.

Δείτε την εμφάνισή του από το 10:37:

Από την άλλη, η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε μεγαλύτερο ρόλο κατά τη συμμετοχή της στο επεισόδιο “Mad ΄σπίτι”. Η νεαρή ηθοποιός έκανε την ρεπόρτερ – δημοσιογράφο του καναλιού “ΣΠΑΪ”, που προσπαθούσε να καλύψει την υποτιθέμενη ομηρία στο σπίτι της Ελένης.

Δείτε την εμφάνισή της από το 34:35:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα