Παγιδευμένοι: Γνωστός ηθοποιός “εισβάλλει” στη σειρά – Η φωτογραφία που τον “πρόδωσε”

Παγιδευμένοι: Γνωστός ηθοποιός “εισβάλλει” στη σειρά – Η φωτογραφία που τον “πρόδωσε”
Παγιδευμένοι ΑΝΤ1

Νέα πρόσωπα αναμένεται να δούμε στον Β' Κύκλο της σειράς "Παγιδευμένοι", που θα προβληθεί από τον Σεπτέμβριο. Ποιος διάσημος ηθοποιός θα συμμετέχει στα καινούργια επεισόδια.

Οι “Παγιδευμένοι”, που έκαναν αίσθηση και απέκτησαν φανατικό κοινό με τις συγκλονιστικές διαδρομές τους, έκλεισαν τον Α’ κύκλο της καθηλωτικής ιστορίας τους.

Το τελευταίο κεφάλαιο γράφτηκε, πριν από λίγες ημέρες, με ένα επεισόδιο που έκοψε την ανάσα και άφησε πίσω του συνταρακτικά ερωτηματικά που θα αναζητήσουν απαντήσεις στα νέα επεισόδια.

Η αγαπημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 αναμένεται να επιστρέψει με τον Β’ κύκλο της τον Σεπτέμβριο και με πολλές συγκλονιστικές εξελίξεις, που θα καθηλώσουν ξανά τους τηλεθεατές.

Ποιος ηθοποιός “εισβάλλει” στη σειρά

Στον νέο κύκλο θα δούμε και νέα πρόσωπα, με το ένα από αυτά να γίνεται γνωστό μέσα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ένας εκ των πρωταγωνιστών.

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Λαγούτης, που υποδύεται τον αστυνόμο Ανδρέα, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον διάσημο ηθοποιό Τάσο Χαλκιά.

Ο Πέτρος Λαγούτης “τάγκαρε” το προφίλ της σειράς στο story του, “προδίδοντας” έτσι τη συμμετοχή του συναδέλφου του, αν και δεν αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για τον ρόλο του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα