Παγιδευμένοι: Βαθιά υπόκλιση του Twitter στην Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ – “Η αποκάλυψη της σεζόν”

Παγιδευμένοι: Βαθιά υπόκλιση του Twitter στην Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ – “Η αποκάλυψη της σεζόν”

Αποθεωτικά σχόλια για τη συγκλονιστική ερμηνεία της "Άννας" από τη σειρά του ΑΝΤ1, η οποία καθήλωσε με τον μονόλογο και την τελευταία σκηνή.

Συγκλονισμένο παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό τις καταιγιστικές εξελίξεις του νέου επεισοδίου της σειράς του ΑΝΤ1 “Παγιδευμένοι”, που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Η σειρά φαίνεται να προσελκύει όλο και περισσότερους τηλεθεατές, χάρη στο σενάριο αλλά και τις ερμηνείες των ηθοποιών και δη των πρωταγωνιστών, όπως αυτή της Μάρθας Λαμπίρη – Φεντόρουφ, η οποία για ακόμα μία φορά απέσπασε άκρως κολακευτικά σχόλια από τους χρήστες του Twitter.

Η “Άννα” της σειράς, ανακάλυψε τον δολοφόνο της αδερφής της, πράγμα που αποκάλυψε στον Άγγελο, στην τελευταία σκηνή του επεισοδίου. Ο μονόλογος και η ερμηνεία της καθήλωσαν το κοινό, με το Twitter να υποκλίνεται στην ηθοποιό κάνοντας λόγο για την “αποκάλυψη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν”.

Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ: Πώς πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς βλέπουμε τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη (Δημήτρης Μαρκέτος) στον ρόλο ενός εισαγγελέα που προσπαθεί να αποδώσει πραγματική δικαιοσύνη μετά από τη δολοφονία ενός κοριτσιού και την πρωτοεμφανιζόμενη Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη) στο ρόλο της δικηγόρου που θα τον βοηθήσει.

Όπως είχε γίνει γνωστό στην εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος, χρειάστηκε να γίνουν 120 δοκιμαστικά για τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ ήταν μία από τις γυναίκες ηθοποιούς που έκαναν δοκιμαστικό, αλλά πήρε κατευθείαν τον ρόλο, καθώς από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασε τους υπεύθυνους, η οποίοι “είδαν” στο πρόσωπό της την ηρωίδα Άννα Ροδίτη.

Η ίδια ζούσε στο Λονδίνο και αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για να παρευρεθεί στο δοκιμαστικό. Είχε πολύ λίγο χρόνο στη διάθεσή της, γι’ αυτό και διάβασε το σενάριο από το αεροδρόμιο καθώς πήγαινε στο κάστινγκ.

Τελικά, ήταν τόσο καλή στην ερμηνεία της που πήρε αμέσως τον ρόλο. Επέστρεψε στο Λονδίνο, έκλεισε το σπίτι που είχε εκεί και γύρισε στην Ελλάδα όπου και εγκαταστάθηκε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα