Πανικός στο “My Style Rocks” – Ούρλιαζε ο Σκουλός, έκλαιγε η παίκτρια

Διαβάζεται σε 2'
Ο Δημήτρης Σκουλός στο "My Style Rocks"
Ο Δημήτρης Σκουλός στο "My Style Rocks" Glomex/ΣΚΑΙ

Ένταση επικράτησε στο πλατό του “My Style Rocks”, όταν η Ελεάνα εξέφρασε κάποια παράπονα με δάκρυα στα μάτια. Το ξέσπασμα του Δημήτρη Σκουλού με φωνές.

Νέα εβδομάδα ξεκίνησε για τις fashionistas του “My Style Rocks”, οι οποίες τη Δευτέρα (09/10) κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας ένα συγκεκριμένο concept, που αφορούσε το look που θα επέλεγαν να φορέσουν σε μία συνέντευξη για δουλειά.

Συγκεκριμένα, οι παίκτριες του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, έπρεπε να παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο outfit, με όλες τις λεπτομέρειες της επαγγελματικής συνάντησης.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή βαθμολόγησαν αυστηρά τις διαγωνιζόμενες, οι οποίες ήρθαν σε ρήξη μεταξύ τους για άλλη μια φορά.

Στην εμφάνιση της Ελεάνας, η οποία δήλωσε πως “πηγαίνει σε συνέντευξη για να αναλάβει τα social media ενός περιοδικού μόδας”, τα πράγματα πήραν μια διαφορετική τροπή.

Ειδικότερα, η παίκτρια εξέφρασε ένα παράπονο, λέγοντας: “Στα προηγούμενα δύο επεισόδια ακυρώθηκαν τα looks μου από εσάς. Κυρία Χατζηπαντελή, μην το παρεξηγήσετε, αλλά είδα αρκετά ανεβασμένες βαθμολογίες σε looks που δεν είχαν κάποια πρόταση, ενώ σε μένα, που φέρνω εικόνες, δεν έχω δει αυτό το boost. Ότι οκ, δεν πέτυχε, αλλά το προσπάθησες”.

Η Σοφία Χατζηπαντελή της εξήγησε πως προσπαθεί να μπαίνει στη θέση τους και να κρίνει το look τους, γιατί αλλιώς, αν το έκρινε με βάση την δική της αισθητική, θα έβαζε σε όλες 1.

Ο Δημήτρης Σκουλός, όμως, θέλησε να επέμβει στη συζήτηση αυτή και είπε, αρχικά: “Θεωρώ πολύ άδικο αυτό που λες τώρα. Γιατί ένας άνθρωπος, όταν θέλει ένα boost, πρέπει να προσπαθεί πάρα πολύ. Εσύ προσπαθείς, οκ. Κάποιες φορές, όμως, δεν φτάνει. Πρέπει να προσπαθείς και σωστά”.

Έπειτα, ο φωτογράφος και κριτής ξέσπασε και φώναξε πολύ δυνατά: “Επτά κορίτσια βάζετε 4 σε αυτή την εμφάνιση και 1 σε άλλη εμφάνιση που ήταν μια χαρά. Εσύ πήρες 4 σε αυτή την εμφάνιση που είναι για 1 και ήρθες εδώ να κάνεις παράπονα, επειδή δεν έχεις boost-άρισμα. Να το boost-άρισμα!”.

Δεν φωνάζω σε σένα. Πιστεύεις αυτή η εμφάνιση που έκανες σήμερα ταιριάζει σε σένα; Τεράστιο λάθος! Πρέπει πριν έρθεις εδώ να κοιτάξεις τις βαθμολογίες και μετά να κάνεις παράπονα” πρόσθεσε, ενώ στη συνέχεια προσέγγισε την Ελεάνα και της έδωσε χαρτομάντιλα, καθώς είχε “λυγίσει” και έκλαιγε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα