Παπακαλιάτης: Το λάθος που έκανε με τις ερωτικές σκηνές του “Maestro”

Παπακαλιάτης: Το λάθος που έκανε με τις ερωτικές σκηνές του “Maestro”
Maestro mega tv

Λίγο μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του "Maestro", ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε τον απολογισμό του για την πρώτη σεζόν της σειράς.

Αυλαία έριξε το βράδυ της Πέμπτης ο πρώτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Mega, με τίτλο “Maestro”.

Οι χρήστες των social media υποκλίθηκαν για άλλη μία φορά στους συντελεστές της σειράς του Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ενώ ξεχωριστή θέση στην καρδιά των θεατών φαίνεται ότι κατέκτησε η Μαρία Καβογιάννη καθώς η ερμηνεία της, κατά γενική ομολογία, πλησίασε την τελειότητα.

Μετά το τέλος του τελευταίου επεισοδίου δημοσιεύτηκε το ένατο podcast, στο οποίο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το λάθος που έκανε στα γυρίσματα της σειράς.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το λάθος που έκανε στο “Maestro”

«Ένα λάθος έκανα, που άφησα για το τέλος τις ερωτικές σκηνές με την Κλέλια. Δεν υπολόγισα πως θα χαλούσε τόσο πολύ ο καιρός και πως θα ήμασταν κουρασμένοι στο τέλος. Φύγαμε όλοι από τους Παξούς, τσακισμένοι… Τις ερωτικές σκηνές, αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο, θα τις γύριζα την πρώτη και τη δεύτερη εβδομάδα. Εκεί μέσα σε δυο ημέρες έπρεπε να γυρίσουμε πάρα πολλά πράγματα, έπρεπε να τα μαζέψουμε όλα», είπε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Δείτε το απόσπασμα από το podcast, όπως προβλήθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα