Πετρογιάννη για Σπυροπούλου: “Ήμουν πάντα η πιο χαμηλόμισθη – Δεν χρησιμοποίησα γνωριμία για να βλάψω συνάδελφο

Πετρογιάννη για Σπυροπούλου: “Ήμουν πάντα η πιο χαμηλόμισθη – Δεν χρησιμοποίησα γνωριμία για να βλάψω συνάδελφο
Φωτεινή Πετρογιάννη Glomex

Η Φωτεινή Πετρογιάννη απάντησε on air για την κόντρα της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ξεκαθάρισε πως όσα γράφτηκαν είναι ψέματα. Τι είπε για την φιλία της με την Μαρία Κοντομηνά.

Τις πρώτες δηλώσεις της στον “αέρα”, μετά τον δημόσιο καβγά της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Twitter, έκανε η Φωτεινή Πετρογιάννη το πρωί της Πέμπτης (10/11).

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Πρωινό” στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας έφερε στη συζήτηση το θέμα της κόντρας των δύο γυναικών και η Φωτεινή Πετρογιάννη που βρίσκεται στο πάνελ, θέλησε να τοποθετηθεί, ώστε να κλείσει αυτό το ζήτημα.

“Αρχικά να πω ότι στον προχθεσινό σχολιασμό μου, είπα πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μεγάλωσε, ωρίμασε και είναι η ώρα να κλείσει αυτό το θέμα”, ξεκίνησε να λέει η δημοσιογράφος και συνέχισε:

“Θέλω να εστιάσω σε μένα, για να ξέρει ο κόσμος πάνω σε αυτά που γράφτηκαν χθες. Έχω την τύχη εδώ και 20 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, να συνεργάζομαι και να έχω συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες παρουσιαστές. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα καμία γνωριμία – ποτέ! – για να βλάψω συνάδελφό μου ή για να κάνω στην άκρη κάποιον άλλον και να βγω εγώ μπροστά. Όσοι έχω συνεργαστεί, είτε είναι παρουσιαστές είτε είναι μοντέρ είτε οτιδήποτε άλλο, δεν έχουν να πουν ότι εγώ έβλαψα κανέναν ή ότι χρησιμοποίησα κάποια γνωριμία, την οποία και απέκτησα πριν από 9 χρόνια, ενώ εργάζομαι 20 χρόνια σε αυτή τη δουλειά“.

Ποτέ δεν χρησιμοποίησα κανέναν για να με κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που αξίζω να είμαι, αν είμαι κάτι. Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί διαβάζω πράγματα που δεν ισχύουν. Ήμουν πάντα η πιο χαμηλόμισθη, ήμουν πάντα με το κεφάλι χαμηλά για να μην πει κανείς ότι χρησιμοποίησα καμία γνωριμία. Εσύ ξέρεις το ήθος σου και πώς δουλεύω και πώς κινούμαι“, είπε συναισθηματικά φορτισμένη.

Όσον αφορά την κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά, Μαρία Κοντομηνά, και την φιλία μαζί της, είπε: “Δεν θέλω να το αναφέρουμε. Γιατί είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει βγει ποτέ προς τα έξω να μιλήσει. Γράφτηκε ότι “καθάριζε για μένα ανθρώπους”. Δεν έχει γίνει ποτέ αυτό. Είναι προσβολή για μένα και για αυτόν τον άνθρωπο, που δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν. Είναι τόσο ξεχωριστός άνθρωπος και τόσο διαφορετικός από αυτό που φαντάζεται κανείς. Και πάντα μου έλεγε “θα δουλεύεις με το κεφάλι κάτω και ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσεις τη γνωριμία μας”. Δεν είχε ποτέ σχέση με τα media του πατέρα της”.

“Τα μηνύματα που λαμβάνω από συναδέλφους σήμερα είναι το παράσημό μου και με αυτά θα πορευτώ”, κατέληξε.

Οι δηλώσεις της Φωτεινής Πετρογιάννη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα