Πέτρος Ίμβριος: Η πρόταση για το Survivor και ο λόγος που αρνήθηκε

Πέτρος Ίμβριος: Η πρόταση για το Survivor και ο λόγος που αρνήθηκε
Ο Πέτρος Ίμβριος στο The 2night show Glomex

Ο γνωστός τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος μίλησε για την καριέρα του, αλλά και για την πρόταση που του έγινε να συμμετάσχει στο Survivor 5. Γιατί δεν τον άφησαν οι κόρες του.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” του ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (02/02) ο Πέτρος Ίμβριος, ο οποίος μίλησε για την καριέρα του στο τραγούδι και το ξεκίνημά του, για την οικογένειά του, αλλά και για την απόφασή του να πει “όχι” σε πρόταση που του έγινε για το Survivor 5.

Όπως είπε ο γνωστός τραγουδιστής, ο λόγος που αρνήθηκε να πάει στο Survivor 5, ήταν οι κόρες του.

“Δελεαστικό ήταν μόνο το θέμα των χρημάτων. Τα άλλα τώρα, να πεινάσω, να εκτεθώ, να σε κρίνουν, γιατί θα υπάρξει πάνω από το όνομά σου ένα περίεργο σύννεφο… Από την άλλη πάλι να κοιμάμαι επάνω σε σανίδια μετά από τόσα χρόνια που έχω κάνει τόσα πράγματα στη ζωή μου, νομίζω πως δεν το αξίζω. Και βέβαια οι κόρες μου, όταν το έψαξα λίγο, ψηλάφισα λίγο την κατάσταση, και λέω “κορίτσια ελάτε λίγο”, γιατί τα παιδιά μου εγώ τα βάζω μέσα σε όλα τα καλά και τα άσχημα της ζωής μας και σε όλες της αποφάσεις, “του μπαμπά του έγινε πρόταση να πάει στο Survivor” τους είπα. Η μικρή μου κόρη καθόταν, κάτι έκανε με το κινητό της, και μου λέει “μπαμπά, δεν μιλάς σοβαρά τώρα”. Κι αρχίζει η άλλη “εσύ που έλεγες για τους άλλους που αφήνουν τα παιδιά τους και πάνε τόσα μακριά. Θα αφήσεις τώρα τα παιδιά σου;” Έπαθα… Άδειασα”, είπε ο Πέτρος Ίμβριος.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο τραγούδι “Θέλω να το μάθουν όλοι”, αναφέροντας πως το έβγαλε για να δώσει απαντήσεις.

“Με ρωτούσαν όλοι αν παντρεύτηκα ή αν θα ξαναπαντρευτώ, αν θα κάνω παιδί, αν είναι έγκυος η γυναίκα μου. Οπότε, αποφασίσαμε με τη νυν σύζυγό μου να τα πούμε όλα μέσα από αυτό το τραγούδι”, ανέφερε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα