Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Απαντά γιατί δεν πήγε το “Έτερος Εγώ” στο Netflix

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Απαντά γιατί δεν πήγε το “Έτερος Εγώ” στο Netflix
Έτερος Εγώ - Κάθαρσις COSMOTE TV

Ο πρωταγωνιστής του "Έτερος Εγώ" ρωτήθηκε για τους λόγους που δεν είχε γίνει εφικτό να μπει στο Netflix η σειρά. Η απάντησή του για το εάν έφταιγε ο ήχος της.

Ενθουσιασμό προκάλεσε το γεγονός ότι η σειρά “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μπαίνει στο Netflix, καθώς πρόκειται για την πρώτη ελληνική σειρά που το καταφέρνει.

Η είδηση αυτή έκανε πολλούς να θυμηθούν την σειρά “Έτερος Εγώ”, η οποία ήταν, επίσης, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, ενώ πριν από μερικά χρόνια υπήρχαν έντονες φήμες πως γίνονταν συζητήσεις με το Netflix, προκειμένου να ενταχθεί στη λίστα του.

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων, για τους λόγους που τελικά δεν είχε γίνει εφικτό, κλήθηκε να απαντήσει ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της τριλογίας, Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης.

“Είναι θέμα παραγωγής που δεν πήγε”, ανέφερε ο ηθοποιός, ενώ σε ερώτηση για το εάν έφταιγε ο ήχος και τις φήμες που έλεγαν πως δεν είχε φτάσει τα standards του Netflix απάντησε: “Δεν ξέρω, δεν νομίζω. Νομίζω αλλού ήταν το παιχνίδι. Σίγουρα δεν ήταν στο τεχνικό κομμάτι, γιατί και το συνεργείο αλλά και η παραγωγή, όπως και ο σκηνοθέτης του “Έτερος Εγώ”, είναι σχεδόν εφάμιλλοι και καλύτεροι του Netflix, για εμένα”.

Δείτε τις δηλώσεις του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα