Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Βασανίστηκα με την υπερακουσία” – Τι είναι και πώς το έπαθε

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Βασανίστηκα με την υπερακουσία” – Τι είναι και πώς το έπαθε
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο "The 2night show" Glomex

Η γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για το πρόβλημα υγείας της. Ανέφερε, επίσης, πως η νόσηση με κορονοϊό επηρέασε τα μαλλιά της και γι' αυτό αναγκάστηκε να τα κόψει.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” του ΑΝΤ1 βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με την υπερακουσία, για τον λόγο που έκοψε κοντά τα μαλλιά της και ο οποίος σχετίζεται με τον κορονοϊό, αλλά και για τον σύζυγό της.

“Κάποια στιγμή έκανα πλύση με φυσιολογικό ορό στην μύτη, όπως κάνουν πολλοί άνθρωποι και δημιούργησα ένα τραύμα, έσπασα μια μεμβράνη στο τύμπανο. Η υπερακουσία κι ότι έχει να κάνει με το αυτί είναι μια πολύ ευαίσθητη περίπτωση. Είναι πολύ εσωτερικό, χάνεις την ισορροπία σου και δεν μπορείς να επικοινωνήσεις σωστά”, ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Και συνέχισε: “Είναι μια ευαισθησία στους ήχους. Μπορεί κάποιος να κουνούσε το χαρτί και να πεταγόμουν και πέρα από αυτό άκουγα την φωνή μου μέσα εκατό φορές πάνω. Ζορίστηκα και βασανίστηκα πολύ, με είχε πάρει αρκετά από κάτω. Οι γιατροί μου έλεγαν ότι μπορεί να μου μείνει για πάντα. Τότε είπα ότι θα ζήσω με αυτό και θα το δω αλλιώς. Από εκείνη την ημέρα άρχισα να καλυτερεύω. Αυτό δεν είναι μαγικό, είναι επειδή άλλαξα αντιμετώπιση. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά, είμαι σχεδόν 100% στην αποκατάσταση. Φυσικά κάναμε και θεραπείες”.

Αναφερόμενη στην περίοδο που νόσησε με κορονοϊό και πώς επηρέασε τα μαλλιά της, είπε:

“Νόσησα με κορονοϊό την ημέρα που έκανα το εμβόλιο. Το πέρασα αρκετά δύσκολα και εκεί προς το τέλος των 10 ημερών, τα μαλλιά μου άρχισαν να αντιδρούν πολύ άσχημα. Σαν να σταμάτησε να αιματώνεται η τρίχα. Έτσι, αναγκάστηκα να τα κόψω. Ήταν σαν πεθαμένα. Τώρα πέρασε, όλα καλά”.

Τέλος, η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της και εξήγησε γιατί μετά από 9 χρόνια είναι πιο καλά από ποτέ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα