Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Πρώτη φορά νικητής μετά από 14 χρόνια

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Πρώτη φορά νικητής μετά από 14 χρόνια
Who Wants To Be A Millionaire: Πρώτη φορά νικητής μετά από 14 χρόνια

Μετά από 14 χρόνια το τηλεπαιχνίδι "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" έχει νικητή. Ο Donald Fear χρησιμοποιώντας μόνο μια εκ των τεσσάρων βοηθειών κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο.

Ο 57χρονος Donald Fear κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος. Μάλιστα, είναι ο πρώτος συμμετέχων που “τερματίζει” το “ράλι” ερωτήσεων μετά από 14 χρόνια.

Καθηγητής ιστορίας και πολιτικής ο κ. Fear απάντησε σωστά σε 15 ερωτήσεις (αξίζει να σημειωθεί ότι χρησιμοποίησε μόνο μια εκ των τεσσάρων βοηθειών που παρέχονται) και κέρδισε το πολυπόθητο έπαθλο.

Στα – συνολικά- 22 χρόνια ιστορίας του παιχνιδιού μόλις 5 ακόμα παίκτες έχουν καταφέρει να κατακτήσουν το 1 εκατομμύριο. Πολύ κοντά είχε φτάσει τον περασμένο Σεπτέμβριο και ο αδερφός του Donald Fear, Davyth. Καθηγητής γεωγραφίας, κατάφερε να συλλέξει το ποσό των 500 χιλιάδων λιρών.

Σύμφωνα με το BBC ο Davyth περιγράφει τον αδερφό του σαν “μια εγκυκλοπαίδεια με μουστάκι”.

Ο ίδιος, τα τέσσερα παιδιά του, η σύζυγος του και ο αδερφός του γιόρτασαν την επιτυχία κάνοντας διακοπές με τροχόσπιτο στο Νορθάμπερλαντ. Από τα κέρδη του, σκοπεύει να αφήσει το 70% στην οικογένειά του και να χρησιμοποιήσει το υπόλοιπο 30%, ώστε να ζήσει άνετα μετά τη σύνταξη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα