Πώς είναι σήμερα ο Πέτρος από τους “Δυο Ξένους” – Το παράπονο από την τηλεόραση

Πώς είναι σήμερα ο Πέτρος από τους “Δυο Ξένους” – Το παράπονο από την τηλεόραση
Σκηνή από τους "Δυο Ξένους" Youtube / @Greek Series HD

Ο Οδυσσέας Σταμούλης είχε υποδυθεί τον Πέτρο, τον φίλο του Κωνσταντίνου Μαρκορά στους "Δυο Ξένους". Γιατί αποχώρησε τότε ξαφνικά και γιατί δεν πιστεύει ότι θα τον δούμε σύντομα στην τηλεόραση.

Οι “Δυο Ξένοι” υπήρξαν μία από τις πιο επιτυχημένες, αγαπημένες και διαχρονικές σειρές που έχουν περάσει ποτέ από την ελληνική τηλεόραση, με την δυναμική της να γίνεται αισθητή μέχρι σήμερα, περίπου 25 χρόνια μετά το τέλος της, κάτι που είναι εμφανές και στις επαναλήψεις.

Αποτελεί δημιούργημα των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, και προβλήθηκε από τους τηλεοπτικούς δείκτες του Mega Channel τις σεζόν 1997-1999.

Πέρα από τους πρωταγωνιστές που ξεχώρισαν στους κεντρικούς ρόλους, όπως ο Νίκος Σεργιανόπουλος και η Εβελίνα Παπούλια, όλοι οι ήρωες ήταν αγαπητοί στο κοινό, ανάμεσά τους και ο Οδυσσέας Σταμούλης, που υποδυόταν τον Πέτρο, κολλητό φίλο του Κωνσταντίνου Μαρκορά και συνεργάτη του στην Σχολή Θεάτρου, ο οποίος στα πρώτα επεισόδια είχε προσεγγίσει και τη Μαρίνα Κουντουράτου.

Μετά από τον ρόλο του στους “Δυο Ξένους”, ο Οδυσσέας Σταμούλης έπαιξε και σε άλλες σειρές, όπως οι: Ίχνη, Η Ζωή της Άλλης, Θα σε δω στο πλοίο, Λόλα, Καφέ της Χαράς. Ωστόσο, έκανε και αρκετά διαστήματα εκτός τηλεόρασης, ενώ στη μικρή οθόνη έχουμε να τον δούμε αρκετά χρόνια, από το 2019.

Οι πρόσφατες δηλώσεις και η “μπηχτή” για την τηλέοραση

Ο Οδυσσέας Σταμούλης αυτή την περίοδο ασχολείται με το θέατρο, συμμετέχοντας στην παράσταση “Ένας βλάκας και μισός”, ενώ σε πρόσφατες δηλώσεις στην κάμερα του “Καλοκαίρι #Yes” εξέφρασε το παράπονό του από την τηλεόραση.

Σε δήλωση του δημοσιογράφου που του πήρε συνέντευξη ότι “η τηλεόραση τον αγαπά” ο ίδιος ξαφνιάστηκε, απαντώντας Τι κάνει;” και στη συνέχεια αποκρίθηκε: “Σε μια 20ετία έχω κάνει πάνω από 30 σειρές. Η τηλεόραση τώρα τελευταία με ξεαγάπησε ή αγάπησε άλλους. Δεν το βλέπω να με δείτε στην τηλεόραση τη νέα σεζόν, όχι”.

Σχετικά με τις παραστάσεις που ανεβαίνουν στην Επίδαυρο, δήλωσε: “Τώρα πια τα πράγματα από ό,τι καταλαβαίνω γίνονται με μία λογική event. Δεν είναι αυτός ο σκοπός των έργων και των συγγραφέων”. “Αυτό που χάνεται είναι η ατμόσφαιρα που έχουν κάποιες παραστάσεις και κάποιοι ηθοποιοί. Είμαι βέβαιος πως τα σημερινά παιδιά είναι καλύτερα από τότε, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται στην ψυχή των πραγμάτων” κατέληξε.

Τι έχει πει για τον Σεργιανόπουλο και τους “Δυο Ξένους”

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο γνωστός ηθοποιός είχε μιλήσει για την σειρά “Δυο Ξένοι” και την συμμετοχή του σε αυτή.

Για την συνεργασία του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, είχε πει: “Σαν άνθρωπος δεν ξέρω πώς ήταν, γιατί δεν είχαμε καμία ειδική επαφή. Ήταν άψογος επαγγελματίας, λέγαμε καλημέρα το πρωί και καληνύχτα το βράδυ που τελείωνε το γύρισμα. Φυσικά και σοκαρίστηκα στο άκουσμα της δολοφονίας. Ο Νίκος ήταν πολύ καλό παιδί. Τον εκτιμούσα βαθύτατα, αλλά δεν έτυχε να κάνουμε παρέα”.

Μάλιστα, για την ξαφνική αποχώρησή του από τη σειρά, την εξαφάνιση του Πέτρου ως ρόλου και προηγούμενες δηλώσεις του σχετικά με το ότι “δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο”, είπε: “Δεν ξέρω τι συνέβη, έφυγα αιφνιδιαστικά. Τα πάθη έχουν καταλαγιάσει μετά από τόσα χρόνια”.

Σημειώνεται πως ο ηθοποιός είναι διαζευγμένος και έχει ένα γιο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα