Power of Love: Φιάσκο με τον τελικό – Διακόπηκε λόγω καιρού και οι νικητές ανακοινώθηκαν με καθυστέρηση 

Διαβάζεται σε 3'
Power of Love
Power of Love Instagram@poweroflovegr

Ένα τεχνικό πρόβλημα είχε ως αποτέλεσμα να ανακοινωθούν οι νικητές του Power of Love με μεγάλη καθυστέρηση. “Πάρτι” στο X.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (29/09) ο τελικός του “Power of Love” και μάλιστα σε δύο μέρη, με τους τηλεθεατές να μένουν με τη… χαρά για να μάθουν ποια γυναίκα και ποιος άνδρας αναδείχθηκαν μεγάλοι νικητές.

Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχθηκε παίκτες και τηλεοπτικό κοινό ζωντανά από την Κωνσταντινούπολη, με τη βραδιά να εξελίσσεται λίγες ώρες αργότερα στο απόλυτο φιάσκο.

Αφού ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι η ψηφοφορία έκλεισε αναμένοντας τα αποτελέσματα για τον μεγάλο νικητή και έδωσε πάσα για το διαφημιστικό διάλειμμα, οι τηλεθεατές είδαν να ξεκινά η εκπομπή “Monobala” χωρίς να καταλάβουν τι έγινε.

Ο Πάνος Βόγλης ανέλαβε να ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό, λέγοντας πως λόγω καιρικών συνθηκών η προβολή του τελικού του ριάλιτι αγάπης αναβλήθηκε.

“Εφτά λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, εδώ ολοζώντανα στο στούντιο του ΣΚΑΪ. Βλέπατε ένα πρόγραμμα νωρίτερα, το ‘Power of Love’, το βλέπατε από τις 9, διεκόπη κάπως βιαίως. Δεν το ζήτησα εγώ αυτό να συμβεί για να βγούμε νωρίτερα. Υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα με τη σύνδεση, οι καιρικές συνθήκες δεν μας έχουν επιτρέψει να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα κανονικά. Όσοι όμως είστε πιστοί και αντέξετε μετά το τέλος της εκπομπής θα το παρακολουθήσετε και θα έχετε τον νικητή του τελικού των τελικών. Γιατί είναι τελικός των τελικών, ξεκίνησε χθες, συνεχίζεται σήμερα, θα μάθετε το αποτέλεσμα λίγη ώρα μετά, αφού τελειώσει η εκπομπή”, είπε ο παρουσιαστής της αθλητικής εκπομπής.

 

Σχετική ενημέρωση έκανε μέσω Instagram και το “Power of Love”, αναφέροντας πως η διακοπή έγινε λόγω της έντονης κακοκαιρίας που επικρατούσε χθες, στην Κωνσταντινούπολη, όπου και γυρίζεται το συγκεκριμένο ριάλιτι.

Η εκπομπή “Monobala” ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχθηκε ξανά ζωντανά όσους τηλεθεατές είχαν παραμείνει στις θέσεις τους, για να ανακοινώσει με συνοπτικές διαδικασίες πως ο Νίκος και η Σωτηρία είναι τελικά οι δύο νικητές του “Power of Love”.

Φυσικά, λόγω της διακοπής και της καθυστερημένης ανακοίνωσης των νικητών στήθηκε πάρτι στο X (Twitter) με τους χρήστες να τρολάρουν τον “τελικό των τελικών”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα