Power of Love: Οι “οδηγίες προς ναυτιλομένους” της Μπακοδήμου στην Καραβάτου

Διαβάζεται σε 1'
Μαρία Μπακοδήμου Κατερίνα Καραβάτου
Μαρία Μπακοδήμου Κατερίνα Καραβάτου Instagram@mariabacodimou @katerinakaravatou

To “Power of Love” επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες και η πρώτη οικοδέσποινα του ριάλιτι αγάπης έδωσε τις συμβουλές της στη νέα παρουσιάστρια.

Πρεμιέρα κάνει στις 30 Ιουνίου το “Power of love” μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και εκτός από τους υποψήφιους ερωτοχτυπημένους που θα δούμε στον νέο κύκλο του ριάλιτι αγάπης, μία σημαντική αλλαγή είναι και η… αλλαγή φρουράς στην παρουσίαση.

Το τιμόνι της εκπομπής αναλαμβάνει πια η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία θα καλωσορίσει στο, ανανεωμένο και πιο fun από ποτέ, “Power of love”, άντρες και γυναίκες που αναζητούν το ιδανικό τους ταίρι και που πιστεύουν στη δύναμη της αγάπης.

Εάν ένα πρόσωπο ωστόσο έχει ταυτιστεί με το συγκεκριμένο παιχνίδι αυτό δεν είναι άλλο από τη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία και παρουσίαζε τους πρώτους κύκλους του ριάλιτι.

Η ίδια μέσα από την εκπομπή της θέλησε να στείλει τις ευχές της στην Κατερίνα Καραβάτου, δίνοντάς της παράλληλα και μερικές συμβουλές για να το απολαύσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Θέλω να πω στην Κατερίνα Καραβάτου να περάσει πάρα πολύ ωραία, όπως πέρασα και εγώ σε αυτό το παιχνίδι, γιατί ήταν πολύ ωραία φάση. Ήταν η ένοχη απόλαυση“, είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα