Power of Love: Τα κορίτσια συζητούν για το ποιος πρέπει να πληρώνει στο πρώτο ραντεβού και είναι όλο λάθος

Διαβάζεται σε 3'
Power of Love
Power of Love glomex

Οι παίκτες και οι παίκτριες του “Power of Love” ξεδιπλώνουν απόψεις και σκέψεις με σκοπό να βρουν τον έρωτα και οι τηλεθεατές αναρωτιούνται “το γράφουμε όλο αυτό;”.

Το “Power of Love” προσγειώθηκε ξανά στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα από εκεί που δεν το περιμέναμε και μαζί του έφερε εκτός από νέα και φρέσκα πρόσωπα που αναζητούν, εκτός των άλλων, να βρουν τον έρωτα σε ζωντανή μετάδοση, μία σειρά από μισογυνιστικές, σεξιστικές και αναχρονιστικές απόψεις, που καμία όρεξη δεν είχαμε να παρακολουθούμε.

Το “ριάλιτι αγάπης” -όπως αποκαλείται το εν λόγω πρόγραμμα- επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (01/07) και στο νέο επεισόδιο παρακολουθήσαμε μεταξύ άλλων, τα κορίτσια να συζητούν το hot θέμα, για το ποιος πρέπει να πληρώνει στο πρώτο ραντεβού.

Η παρουσιάστρια του show κάθισε αναπαυτικά στην πολυθρόνα στο “σπίτι” των αγοριών και μαζί με τους 6 παίκτες του ριάλιτι παρακολουθούσε μέσω τηλεόρασης όσα έλεγαν οι 6 παίκτριες από την άλλη πλευρά. Και όσα ακούστηκαν μόνο έκπληξη προκαλούν.

Την αρχή έκανε η Μαρκέλλα, η οποία τόνισε πως δεν κάνει “ποτέ μα ποτέ την πρώτη κίνηση” να πληρώσει, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “είναι προσβλητικό κιόλας να κάνω την κίνηση, τύπου να ψάξω λεφτά“, άποψη με την οποία συμφώνησε και η Γλυκερία. “Αν δεν μπορεί ένας άνδρας να πληρώσει ένα τραπέζι, να πάρει ένα δώρο στην κοπέλα του, τότε πώς θα στηριχτώ εγώ πάνω σε αυτόν τον άνδρα;“.

Γενικά θέλω τον άνδρα με λεφτά“, πρόσθεσε η Σοφία.

Μία πιο διαφορετική άποψη είχε η Νίκη, η οποία ανέφερε πως της αρέσει να κερνάει, είτε τις φίλες, είτε τους φίλους της, λέγοντας πως “επειδή νιώθω άσχημα όταν με έχουν κεράσει πολλές φορές κοιτάω να πάρω ένα καλό δώρο“, όμως και εκείνη τάχθηκε υπέρ αυτών που θεωρούν πως ο λογαριασμός είναι του άνδρα.

Σειρά είχε η Ειρήνη, η οποία μοιράστηκε με τις συμπαίκτριές της τις απόψεις της επί του θέματος, θέτοντας μία διαφορετική οπτική.

Όταν βγαίνεις πρώτο ραντεβού με κάποιον, να πληρώσει ο άλλος αν του αρέσεις, αλλά αν δεν του αρέσεις, εγώ είμαι και λίγο του ‘μισά – μισά’. Αν δεν μου αρέσει ο άλλος, αν δηλαδή ήμουν εγώ αγόρι και δεν μου άρεσε η άλλη ή και το αντίθετο, εφ’ όσον δεν μου αρέσει και δεν θα συνεχιστεί όλο αυτό, γιατί να τα πληρώσω όλα εγώ;“, είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια, με τη Μαρκέλλα να σχολιάζει: “Τι είσαι; Καρπούζι στη λαϊκή για να μη του αρέσεις ή ντομάτα;“.

Το κερασάκι βέβαια το έβαλε η Σωτηρία, η οποία χαρακτήρισε “άνανδρο” το να μην πληρώσει ένας άνδρας στο πρώτο ραντεβού, με τις υπόλοιπες να σχολιάζουν πως αγγίζει τα όρια της αγένειας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα