Power of Love: Ξέσπασε σε κλάματα η Σωτηρία – “Ένιωθα ότι δεν ήθελα να υπάρχω”

Διαβάζεται σε 4'
Power of Love: Ξέσπασε σε κλάματα η Σωτηρία – “Ένιωθα ότι δεν ήθελα να υπάρχω”
Glomex/ΣΚΑΙ

Η συγκινητική εξομολόγηση της Σωτηρίας στο “Power of Love” για την οικογένειά της, τις ερωτικές σχέσεις της, το παρελθόν της και το αίσθημα της μη αποδοχής.

Συγκίνησε στο χθεσινό επεισόδιο του “Power of Love” στον ΣΚΑΙ η Σωτηρία, η οποία προχώρησε σε προσωπικές εξομολογήσεις και ξέσπασε σε κλάματα.

Ειδικότερα, η Σωτηρία συνάντησε στο Κόκκινο Δωμάτιο την Κατερίνα Καραβάτου και μίλησε για τη σημασία του αδελφού της στη ζωή της, τη σχέση της με τον πατέρα της, την ανάγκη της να νιώθει ανεξάρτητη και την πιο σημαντική σχέση της ζωής της.

“Από μικρή ηλικία μπορεί να μαλώναμε, πάρα πολύ, αλλά ήταν πάντα δίπλα μου. Ό,τι και να γινόταν. Ακόμα και τώρα, που θα γίνω 22 χρονών και αυτός 16, άμα γίνει κάτι, παίρνω συμβουλή από τον αδερφό μου. Είναι το στήριγμά μου, είναι η ζωή μου όλη” δήλωσε αρχικά η Σωτηρία.

“Είμαστε πολύ δεμένοι με τον μπαμπά και τη μαμά. Περισσότερο με τη μαμά, με τον μπαμπά ήρθα κοντά μετά τα 14. Μου το είπε κι ο μπαμπάς μου: “Σε έκανα σκληρή, δεν ήμουν τόσο δοτικός μαζί σου, για να μάθεις στη ζωή σου να μην έχεις ανάγκη κανέναν άντρα. Να μπορείς να πατάς στα πόδια σου. Να είσαι η γυναίκα που θα δουλεύει για τον εαυτό της. Να μην έχεις ανάγκη ποτέ κανέναν”. Όπως θα μεγάλωνε ένα γιο” είπε και ανέφερε ότι έπιασε δουλειά από νεαρή ηλικία και έγινε, όντως, ανεξάρτητη.

Έπειτα, η Σωτηρία “λύγισε” μιλώντας για κάποια “περίεργα συναισθήματα” που είχε παλαιότερα. Όπως είπε:Ένιωθα μέσα μου ότι δεν ήθελα να υπάρχω, ότι κάτι λάθος κάνω εδώ πέρα. Ότι δεν είμαι αποδεκτή. Ότι δεν με αποδέχονται για αυτό που είμαι. Γι’ αυτό έχω μια περίεργη συμπεριφορά. Δεν με αποδέχονταν για αυτό που είμαι πραγματικά και κάθε ένας ήθελε να με αλλάξει, για να πηγαίνω με βάση τα θέλω των άλλων”. 

Στη συνέχεια μίλησε για τις ερωτικές της σχέσεις, αναφέροντας για έναν από τους έρωτες που την σημάδεψαν, τον οποίον γνώρισε σε ηλικία 15 ετών: “Μετά από κάποιες συζητήσεις με έκανε να νιώσω ότι άμα συνεχίσω έτσι, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί. Έκανα 4 χρόνια να τον ξεπεράσω. Τον ξεπέρασα μετά, αλλά έμεινε αυτό το απωθημένο”

Μιλώντας για την τελευταία της σχέση, με την οποία έχουν χωρίσει εδώ και 8 μήνες, είπε: “Η τελευταία μου σχέση ήταν τώρα πρόσφατα χωρίσαμε, έχει 8 μήνες. Από μικρά κάναμε παρέα και σε μια φάση μου λέει “σ ‘αγαπάω”. Ήμασταν 13 χρονών. Ήταν πάντα ένας καλοκαιρινός έρωτας. Ήταν ο μόνος άντρας που του επέτρεπα ό,τι θέλει και το ξέρει. Έτρεχα με δυο λεωφορεία να πάω να τον δω και να γυρίσω πίσω. Είχε γίνει μια παρεξήγηση στην παρέα και υπερασπίστηκε την παρέα κι όχι εμένα κι εκεί σταματήσαμε να μιλάμε για 2,5 χρόνια. Μετά είδα ένα story στο instagram και τον προσέγγισα ξανά. Τον αγαπούσα πάρα πολύ”.

“Μετά από αυτό μπήκε στην ζωή μου και είπε θα κάνω τα πάντα για να με εμπιστευτείς ξανά. Το τέλος ήρθε, ας πούμε… “ασυμφωνία χαρακτήρων”. Δεν έγινε ούτε απάτη ούτε τίποτα ήμασταν όντως ο ένας για τον άλλον. Τα ξέρει όλα τα έχουμε συζητήσει. Αγαπιόμαστε πάρα πολύ σαν άνθρωποι. Ξέρει ότι είμαι εδώ και μου είπε θα σε υποστηρίζω, θα σε βλέπω. Όλα αυτά τα έχουμε συζητήσει και με τον Νίκο, είμαι ξεκάθαρη”, είπε με δάκρυα στα μάτια η Σωτηρία στην κάμερα του ριάλιτι αγάπης.

Θα έλεγα ότι είμαι μια πάρα, πάρα, πάρα πολύ δυνατή κοπέλα. Που πάτησε στα πόδια της και βγήκε από το χάος. Θεωρώ ότι μπορώ να καταφέρω ότι βάλω στόχο. Για παράδειγμα, ήθελα να ενοικιάσω σπίτι μόνη μου, το είπα και το έκανα. Στα 21 μου χρόνια τα κατάφερα. Τώρα, αυτό που μου μένει, είναι να μεταδώσω αυτά που νιώθω μέσα μου” είπε στο τέλος δακρυσμένη η Σωτηρία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα