Προδότες: Την “ξεσκέπασαν”, την έδιωξαν και ξέσπασαν σε τρελούς πανηγυρισμούς

Προδότες: Την “ξεσκέπασαν”, την έδιωξαν και ξέσπασαν σε τρελούς πανηγυρισμούς
Προδότες ΑΝΤ1

Ένα ακόμη άτομο αποχώρησε από τους "Προδότες" έπειτα από την ψηφοφορία. Κλήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά του, με την αγωνία να χτυπάει "κόκκινο", λίγο πριν έρθει η ανακούφιση.

Με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο μυστήριο και ανατροπές επέστρεψαν οι “Προδότες” το βράδυ της Πέμπτης (22/06) στον ΑΝΤ1.

Ύστερα από μία Αποστολή, που απαιτούσε καλή επικοινωνία, συνεργασία και ταχύτητα, οι Πιστοί και οι Προδότες συγκεντρώθηκαν γύρω από την Στρογγυλή Τράπεζα, προκειμένου να ψηφίσουν και να διώξουν έναν Προδότη από το παιχνίδι.

Από την αρχή του επεισοδίου, πολλοί είχαν υποψιαστεί την Μαρίνα. Και τελικά, εκείνη απέσπασε τις περισσότερες ψήφους, προς μεγάλη έκπληξη ακόμη της ίδιας.

Η Μαρίνα κλήθηκε από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να αποκαλύψει την ταυτότητα της, με τους αρκετούς από τους Παίκτες να αγχώνονται, καθώς δεν έπρεπε να κάνουν ξανά λάθος και να διώξουν έναν Πιστό.

Η παίκτρια σχολίασε: “Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για αυτές τις επτά μέρες, ήταν απίθανες και θεωρώ ότι έχω κάνει φίλους ανάμεσα σας. Θα σας δω εκεί έξω, καλή συνέχεια, τα πάτε πάρα πολύ καλά”.

“Προδότης”, πρόσθεσε και όλοι ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς, ανακουφισμένοι για τη σωστή τους απόφαση και το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα