Πρώην παίκτρια του φετινού Survivor πήγε στον Ημιτελικό και δεν την αναγνώρισε κανείς

Διαβάζεται σε 2'
Στιγμιότυπο από τον Ημιτελικό του Survivor 2024
Στιγμιότυπο από τον Ημιτελικό του Survivor 2024 glomex

Ριζική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση έκανε μία από τις παίκτριες του φετινού κύκλου του Survivor και το νέο της look έγινε θέμα συζήτησης.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (25/06) ο Ημιτελικός του Survivor 2024 και για πρώτη φορά το κοινό του ριάλιτι επιβίωσης παρακολούθησε τους αγώνες του Άγιου Δομίνικου στο Άλσος Γαλατσίου στην Αθήνα.

Οι τέσσερις φιναλίστ Γιώργος Γκιουλέκας, Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα, αναμετρήθηκαν σε έναν ξεχωριστό στίβο μάχης, με τον πρώτο να είναι ο παίκτης που δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο Τελικό, ο οποίος μεταδοθεί απόψε, Τετάρτη (26/06) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Το παρών στον Ημιτελικό εκτός από τα αγαπημένα πρόσωπα και τις οικογένειες των φιναλίστ, έδωσαν οι πρώην παίκτες του φετινού κύκλου, με μία από τις παίκτριες να εμφανίζεται “άλλη”, σε σχέση με την εικόνα της κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο λόγος για τη Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία αποχωρίστηκε τα ξανθά μαλλιά της με τα οποία μάς συστήθηκε πριν μερικούς μήνες, όταν “προσγειώθηκε” στο Survivor 2024 και πλέον είναι καστανή.

Πολλοί ήταν εκείνοι που δυσκολεύτηκαν να την αναγνωρίσουν λόγω της ριζικής αλλαγής στην εξωτερική της εμφάνιση, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος κατά τη διάρκεια της βραδιάς παραδέχθηκε πως δεν τη γνώρισε.

Να βρω τώρα και την καινούργια μελαχρινή. Πού είναι η Χρύσα; Έλα εδώ, δεν σε γνώρισα πανάθεμά σε“, είπε αστειευόμενος ο παρουσιαστής του Survivor τη στιγμή που τη συναντούσε για να μάθει τις δικές της προβλέψεις για τον μεγάλο νικητή του παιχνιδιού.

Το νέο look της Χρύσας Χατζηγεωργίου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα