Πρώην παίκτρια του MasterChef κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό της και αυτό δεν πάει τόσο καλά

Διαβάζεται σε 1'
Πρώην παίκτρια του MasterChef κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό της και αυτό δεν πάει τόσο καλά
MasterChef Facebook / @MasterChef GR

Πρόταση γάμου στη σύντροφό της μέσω skype έκανε η πρώην παίκτρια του MasterChef, Ντέμη Γεωργίου κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην κάμερα του Alpha.

Μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Katerina” η Ντέμη Γεωργίου και δεν έλειψαν τα απρόοπτα.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef 4 δήλωσε αρχικά πως θέλει να σταματήσει να κάνει συλλογή από σύμφωνα συμβίωσης και όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν σκέφτεται τον γάμο, η ίδια ρώτησε αν επιθυμεί να γίνει κουμπάρα.

Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί και κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης ζήτησε από τη σύντροφό της να την παντρευτεί, ωστόσο δεν έλαβε καμία απάντηση πέρα από το σχόλιο “είναι απαράδεκτο“, αφού προηγουμένως της είχε πει ότι “θα φροντίσουμε η μητέρα σου να μην βλέπει τηλεόραση”.

Στη συνέχεια η σεφ αναφέρθηκε στο νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με την παρουσίαση της “Φάρμας”, σχολιάζοντας πως πάντα της αρέσει και έχει άστρο. “Είναι πολύ πιο γαλήνιος και πιο θετικός από ότι ήταν στο MasterChef, μ’ αρέσει αυτό”, είπε μεταξύ άλλων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα