Ψυχοκόρες: Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αποχαιρετά τον ρόλο του – “Γεια σου υπέροχε Κοσμά”

Διαβάζεται σε 2'
Ψυχοκόρες: Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αποχαιρετά τον ρόλο του – “Γεια σου υπέροχε Κοσμά”

Ο αγαπημένος ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είπε το δικό του “αντίο” στον ρόλο του Κοσμά Κοτρώτση, τον οποίον υποδύεται στις “Ψυχοκόρες”. Η ανάρτησή του.

Ολοκληρώθηκε η δραματική σειρά εποχής “Ψυχοκόρες” που καθήλωσε τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1+ αυτή τη σεζόν.

Η κορυφαία παραγωγή, που είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, έκλεισε τον πρώτο κύκλο της, ενώ έχει δημιουργήσει ήδη μεγάλη προσμονή για την συνέχειά της, η οποία αναμένεται να προβληθεί στη streaming πλατφόρμα στις αρχές του 2024.

Η πρώτη σεζόν της σειράς αποτελείται από 20 επεισόδια, με τον δεύτερο κύκλο να αναμένεται το νέο έτος με άλλα 20.

Με το τέλος των γυρισμάτων, ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, αποχαιρέτησε τον ρόλο του, τον Κοσμά Κοτρώτση, έναν εργοστασιάρχη που ενδιαφερόταν μόνο για το χρήμα και έβαζε στο στόχο τις “ψυχοκόρες”.

Η ανάρτηση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Ο αγαπημένος ηθοποιός είπε το δικό του “αντίο” μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Τελείωσε ένα πολύ ωραίο ταξίδι… φτιάχτηκε ένα υπέροχο και σκοτεινό σύμπαν πολλές δεκαετίες πίσω που με έκανε να αγαπήσω πτυχές του και να ζήσω κάποιες που μπορεί να μην ήθελα σαν ρόλος πάντα… αποχαιρετώ την αγαπημένη οικογένεια μου για αυτό το διάστημα και τις υπέροχες Ψυχοκόρες μου Δήμητρα Γιώργο Νεκταρία Μαριάννα και Μένια σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου εις το επανιδείν… γεια σου υπέροχε κύριε Κοσμά Κοτρώτση“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα