Ψυχοκόρες: Προβλήθηκαν εκτάκτως στον ΑΝΤ1 και μάγεψαν το κοινό

Διαβάζεται σε 2'
psixokores
Ψυχοκόρες ΑΝΤ1

Διθυραμβικές κριτικές για τη νέα δραματική σειρά “Ψυχοκόρες”, η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (24/09) μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Δαδακαρίδης, Ματσούκαι και Σκαφιδά έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Εκτάκτως στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 προβλήθηκαν το βράδυ της Κυριακής οι “Ψυχοκόρες“, η νέα δραματική σειρά εποχής που ακολουθεί τέσσερις αχώριστες αδελφές, τη Μαρίκα, τη Βασιλική, τη Φρόσω και τη Δεσποινιώ, οι οποίες καταλήγουν σε τρεις διαφορετικές οικογένειες.

Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, η νέα σειρά που προβάλλεται στο ΑΝΤ1+ αποκαλύπτει αθέατες πτυχές του θεσμού, που λειτουργούσε για χρόνια ως άτυπη μορφή υιοθεσίας και υποδούλωσης. Νεαρά κορίτσια που λαχταρούσαν να
αποδράσουν από την ανελέητη φτώχεια της επαρχίας, κατέληγαν, τελικά, σε μια χρυσή φυλακή, όπου τους υπόσχονταν ασφάλεια με αντάλλαγμα την τυφλή υποταγή.

Σε σκηνοθεσία Μιχάλη Χαραλαμπίδη, πρωτότυπο σενάριο Πέννυς Φυλακτάκη και Βαγγέλη Νάση, με ένα all-star cast και πλοκή που κόβει την ανάσα, οι “Ψυχοκόρες” μάς προσκαλούν να σκύψουμε στην κλειδαρότρυπα μιας εποχής τρομοκρατίας, αλλά και
ελπίδας. Μιας εποχής όπου το γυναικείο σώμα ήταν, ταυτόχρονα, τόπος ιερός και νόμισμα επιβίωσης και όπου σε κάθε λαμπερό αρχοντικό υπήρχε κι ένα σκοτεινό υπόγειο γεμάτο μυστικά.

Τα επόμενα 2 επεισόδια θα παρουσιαστούν στον ΑΝΤ1 σε μία ειδική προβολή την Κυριακή 1 η Οκτωβρίου στις 21:00.

Ψυχοκόρες: Οι αντιδράσεις στο Twitter

Η σειρά εντυπωσίασε το τηλεοπτικό κοινό και οι πρωταγωνιστές της σειράς, Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Δήμητρα Ματσούκα και Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος απέσπασαν διθυραμβικά σχόλια για τις ερμηνείες τους, ενώ αρκετοί τηλεθεατές ταυτίστηκαν με την ιστορία και μοιράστηκαν προσωπικά βιώματα και εμπειρίες από συγγενείς τους που υπήρξαν “ψυχοκόρες”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα