Ρίκα Διαλυνά: Πήγε στο “Cash or Trash” και δεν της άρεσε καμία προσφορά

Διαβάζεται σε 2'
dialyna
Ρίκα Διαλυνά glomex

Έκπληξη η παρουσία της Ρίκας Διαλυνά στο “Cash or Trash” η οποία έφερε στους εκτιμητές δύο αγαπημένα της αντικείμενα αλλά δεν ικανοποιήθηκε καθόλου από τις προσφορές τους.

Συγκίνηση αλλά και αρκετό “παζάρι” είχε το σημερινό επεισόδιο του “Cash or Trash” στο Star με την γνωστή ηθοποιό Ρίκα Διαλυνά σε ρόλο παίκτριας να εμφανίζεται μπροστά στους εκτιμητές, φέρνοντας μαζί της δύο αντικείμενα ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας.

Η Ρίκα Διαλυνά παρουσίασε στους εκτιμητές δύο τρίφυλλα παραβάν, πίσω από τα οποία, όπως είπε, μπήκαν μεγάλες προσωπικότητες, τα οποία βρέθηκαν στα χέρια του παππού της, ο οποίος αν και δεν τον γνώρισε ποτέ του άρεσαν τα φίνα πράγματα και ουσιαστικά τα κληρονόμησε σε εκείνη.

Οι εκτιμητές εντυπωσιάστηκαν από τα παραβάν, τα οποία εκτιμήθηκαν στα 1000 ευρώ, ωστόσο όταν ξεκίνησαν τις προσφορές, η ηθοποιός φάνηκε να δυσαρεστείται από τα χαμηλά ποσά. Όσο και αν η Ρίκα Διαλυνά προσπαθούσε να διεκδικήσει μεγαλύτερα ποσά, η τελευταία προσφορά ήταν αυτή της Ειρήνης Πλευράκη, η οποία πρόσφερε για τα δύο παραβάν το ποσό των 1000 ευρώ.

Δηλαδή δεν μπορείτε να πάτε καθόλου παραπάνω; Μα είναι δυνατόν; Συναισθηματικά σας το λέω, για σκεφτείτε λίγο. Είναι μία κακή προσφορά. Δηλαδή δεν μπορεί να φτάσει έστω, για να μην αισθανθώ ότι το πέταξα, 1500;”, ρωτούσε συνεχώς η Ρίκα Διαλυνά.

Η εκτιμήτρια αρνήθηκε ευγενικά και τελικά η ηθοποιός δέχθηκε την προσφορά, ενώ φανερά συγκινημένη τόνισε πως δεν είναι θέμα χρημάτων αλλά συναισθηματικοί και λόγοι χώρου που αναγκάστηκε να το πουλήσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα