Σασμός: Αποθέωση στο Twitter για την ερωτική σκηνή Αστέρη-Αργυρώς – “Ένα χρόνο περιμέναμε!”

Σασμός: Αποθέωση στο Twitter για την ερωτική σκηνή Αστέρη-Αργυρώς – “Ένα χρόνο περιμέναμε!”
Σασμός Alpha Tv

Η πολυαναμενόμενη ερωτική σκηνή του Αστέρη και της Αργυρώς ήρθε, και ξεσήκωσε τους φανατικούς τηλεθεατές του "Σασμού". Οι αντιδράσεις στο Twitter, οι συμβολισμοί και το τραγούδι που συνόδευσε τα πλάνα.

Με νέα επεισόδια επέστρεψε η αγαπημένη σειρά “Σασμός”, που καθηλώνει τους τηλεθεατές καθημερινά στον Alpha.

Από τη μέρα που η δημοφιλής σειρά επανήλθε στους δέκτες μας, το τηλεοπτικό κοινό περίμενε με μεγάλη αγωνία μία και μοναδική στιγμή: την ερωτική σκηνή του Αστέρη και της Αργυρώς. Η πολυαναμενόμενη σκηνή ήρθε το βράδυ της Τετάρτης (18/01), στο τέλος του επεισοδίου, και οι χρήστες του Twitter την αποθέωσαν!

Ό,τι κι αν είχε μεσολαβήσει μεταξύ τους, το ζευγάρι συντονίστηκε σε έναν κοινό παλμό, σε μια δυνατή ερωτική σκηνή, υπό τους ήχους του νέου τραγουδιού της σειράς με τη φωνή του Γιάννη Κότσιρα, “Θνητοί θεοί”. Επιβεβαιώνοντας και το ρεφραίν του τραγουδιού: “Δεν πεθαίνει η καρδιά από αγάπη πολύ/κάθε μέρα μακριά μια ζωή φυλακή/ Δεν υπάρχουν αλλά όταν κλείνει η πληγή/ κάθε πόνος χαρά κάθε τέλος κι αρχή”.

Η σκηνή είχε και σημαντικούς συμβολισμούς, αφού τα πλάνα έδειχναν τους γυμνούς Αστέρη και Αργυρώ, να έχουν στο σώμα τους την ουλή από την μεταμόσχευση νεφρού.

Σασμός: Οι αντιδράσεις στο Twitter για την ερωτική σκηνή

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα