Σασμός: Φρενίτιδα στο Twitter για τον “γάμο της χρονιάς” – Παντρεύονται Μαθιός-Βασιλική

Σασμός: Φρενίτιδα στο Twitter για τον “γάμο της χρονιάς” – Παντρεύονται Μαθιός-Βασιλική

Μεγάλη είναι η αγωνία των τηλεθεατών για τον πολυαναμενόμενο γάμο του αγαπημένου τους ζευγαριού από τον "Σασμό", του Μαθιού και της Βασιλικής. Το προσκλητήριο, η selfie και το hashtag #γαμοςτηςχρονιας.

Καθηλώνει τους τηλεθεατές η δραματική σειρά του Alpha με τίτλο “Σασμός”, που προβάλλεται καθημερινά στις 21:00.

Τα τελευταία 24ωρα, μάλιστα, η ανυπομονησία των τηλεθεατών μεγαλώνει, καθώς αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής, ενός ζευγαριού που έχει καταφέρει να γίνει το αγαπημένο του κόσμου.

Ο γάμος τους είχε αναβληθεί, λόγω της δολοφονίας του Άγγελου, με το τηλεοπτικό κοινό να περιμένει τώρα με ακόμα μεγαλύτερη αγωνία το ευτυχές γεγονός.

Παρόλο που μια μερίδα των τηλεθεατών κρατάει μικρό καλάθι, μήπως συμβεί ξανά κάτι και ακυρωθεί ο γάμος τους, φαίνεται πως η επιθυμία του κόσμου θα αποκτήσει σάρκα και οστά, αφού ο Alpha έχει τυπώσει μέχρι και… προσκλητήρια.

Το προσκλητήριο του γάμου Μαθιού-Βασιλικής

Ο γάμος τους θα προβληθεί στο επεισόδιο της Πέμπτης (03/11).

Εκτός από την παραπάνω ανάρτηση, δημοσίευση στα social media έχει κάνει και ο πρωταγωνιστής Δημήτρης Λάλος, ο οποίος υποδύεται τον Μαθιό.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια selfie από το μυστήριο του γάμου του με την Βασιλική (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) και τους καλεσμένους τους, η οποία έχει γίνει ήδη viral.

Δημήτρης Λάλος: Η selfie από τον γάμο τους

Στο Twitter κυκλοφορούν ήδη πολλές αναρτήσεις με τα hashtags #vasilikos #γαμοςτηςχρονιας και επικρατεί φρενίτιδα ενόψει του νέου επεισοδίου και του μεγάλου γεγονότος.

Μάλιστα, δύο σκηνές από το επεισόδιο της Τετάρτης (02/11) “λύγισαν” τους χρήστες – τηλεθεατές, αφού ήταν άκρως συγκινητική.

Στην πρώτη, η Καλλιόπη (Μαρία Τζομπανάκη) έδωσε την ευχή της στον Μαθιό για τον γάμο του, ενώ στη δεύτερη η ίδια είχε μια πολύ τρυφερή συνάντηση με τη νύφη της, την Βασιλική.

Τα σχόλια του Twitter για τις συγκινητικές σκηνές

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα