Σασμός – Γη Της Ελιάς: Πότε ρίχνουν αυλαία οι δύο σειρές και τι θα δούμε στο φινάλε τους

Σασμός – Γη Της Ελιάς: Πότε ρίχνουν αυλαία οι δύο σειρές και τι θα δούμε στο φινάλε τους
Σασμός - Γη Της Ελιάς alpha tv / mega tv

Πότε θα προβληθούν τα τελευταία επεισόδια των δύο επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών. Αναλυτικά όσα θα παρακολουθήσουμε.

Μία ακόμη τηλεοπτική σεζόν φτάνει σύντομα στο τέλος της, με τις αγαπημένες σειρές του κοινού να ρίχνουν αυλαία. Κάποια σίριαλ ρίχνουν οριστικά τίτλους τέλους, ενώ άλλες σειρές θα συνεχιστούν το φθινόπωρο με νέο κύκλο επεισοδίων.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκουν «Η γη της Ελιάς» και ο «Σασμός», με τις δύο παραγωγές να συνεχίζουν την ερχόμενη σεζόν.

Πότε ρίχνει αυλαία «Η γη της Ελιάς»

Το φινάλε του Β’ κύκλου της παραγωγής του Mega «Η γη της ελιάς» προκαλεί αγωνία, δημιουργεί ερωτηματικά και γεννά τεράστια προσμονή για όσα επιφυλάσσουν τα επεισόδια της νέας σεζόν.

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, δίνοντας ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

Στο τελευταίο επεισόδιο, ο Ισίδωρος καλεί τον Στάθη και του ζητάει συγγνώμη για την αρνητική στάση που κρατούσε απέναντί του τόσο καιρό. Η Αθηνά τηλεφωνεί συνεχώς στη Μαρία, αλλά εκείνη δεν απαντά, προκαλώντας την ανησυχία της. Έτσι, αποφασίζει να φύγει επειγόντως για το Σούνιο. Όταν φτάνει εκεί καταλαβαίνει ότι είχε δίκιο που ανησυχούσε.

Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης προετοιμάζει «χτύπημα» σε μια χρηματαποστολή. Ο Ορέστης και η Δήμητρα κάνουν βόλτα με το σκάφος κι εκεί αποκαλύπτεται η πραγματική του ταυτότητα. Ο Στάθης, ο Φίλιππος και η Βασιλική πηγαίνουν για ψάρεμα παρέα με φίλους. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ότι μια ανέμελη στιγμή θα είχε τραγική κατάληξη. Ο Ισίδωρος οργανώνει δεξίωση στο σπίτι του.

Παράλληλα, εκτυλίσσεται η ληστεία στην χρηματαποστολή, η οποία τελικά μετατρέπει τη γιορτινή διάθεση σε μια αιματηρή ομηρία. Ποιοι θα βγουν ζωντανοί από αυτή την περιπέτεια;

Το συγκλονιστικό φινάλε του «Σασμού»

Την ίδια ώρα, στον Alpha το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Σασμός», για τη φετινή σεζόν, θα προβληθεί -όπως όλα δείχνουν- την Πέμπτη 13 Ιουλίου, με την τρίτη σεζόν της σειράς να είναι ιδιαιτέρως ανατρεπτική.

Μια βραδιά αφιερωμένη στον “Σασμό διοργάνωσε πρόσφατα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων και το “παρών” έδωσαν πρωταγωνιστές και συντελεστές της σειράς.

Ανάμεσά τους και η τηλεοπτική “Καλλιόπη”, η ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη, η οποία μαζί με τον Μιχάλη Αεράκη, τον παπά της σειράς βραβεύτηκαν για το έργο τους.

“Όταν έχεις τιμημένους γονείς, σεβαστικό παιδί και κατάγεσαι από μια πατρίδα με δυνατό πολιτισμό και ακατάλυτο, είσαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου”, δήλωσε η ηθοποιός η οποία εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένη για την αποδοχή που λαμβάνει από μικρούς και μεγάλους.

Όσο για το τι να περιμένουμε προσεχώς στον “Σασμό”, η τηλεοπτική καπετάνισσα, σε ερώτηση για το πώς θα κλείσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς, αποκάλυψε πως “η δεύτερη σεζόν μάλλον θα κλείσει με δάκρυ“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα