Σασμός: Ο “αετός” Μαθιός σώζει τη Βασιλική από το χείλος του γκρεμού 

Διαβάζεται σε 2'
Σασμός: Ο “αετός” Μαθιός σώζει τη Βασιλική από το χείλος του γκρεμού 

Απόψε το τελευταίο, διπλό επεισόδιο του Σασμού. Η σκηνή που μας “έκοψε” την ανάσα και η “επανεμφάνιση” του Μαθιού.

Στον Σασμό, η μαύρη μέρα, το μεγάλο “αντίο” στον Μαθιό έχει φτάσει μα κανείς δεν είναι έτοιμος. Όλοι είναι εκεί εκτός από την Βασιλική. Εκείνη είναι αποφασισμένη να πάει κοντά του και μόνο ένας άνθρωπος θα μπορούσε να εμποδίσει αυτήν την απόφασή της, αν ήταν εκεί. Ή μήπως ήταν;

Στο αποψινό διπλό και τελευταίο επεισόδιο της σειράς φαινόμενο που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό από το 2021, αναμένεται να γίνει ο πολυαναμένομενος Σασμός ανάμεσα στις δύο οικογένειες που ακόμα μετρούν πληγές και νεκρούς με τον γάμο της Αργυρώς και του Αστέρη.

Ωστόσο, ανήμερα της κηδείας του Μαθιού, η Βασιλική ήταν αποφασισμένη να βάλει τέλος στη ζωή της και του παιδιού της, θέλοντας να βρεθεί δίπλα στον εκλιπόντα σύζυγό της. Η ίδια, με το μωρό της στην αγκαλιά της, έχει πάει στο γκρεμό, στο ίδιο σημείο όπου ο Μαθιός μεταμορφώθηκε σε αετό, και ετοιμάζεται να πηδήξει όταν ξαφνικα…. ακούγεται κρώξιμο αετού και ο Μαθιός εμφανίζεται μπροστά στα μάτια της.

Η Βασιλική, έκπληκτη που βλέπει τον Μαθιό, τον παρακαλά να τις πάρει μαζί του εξηγώντας του ότι η ζωή τους δεν έχουν κανένα νόημα χωρίς εκείνον. Ο Μαθιός όμως καταφέρνει να τη μεταπείσει και μάλιστα, πάλι υπό τους ήχους κρωξίματος αετού, γυρίζει την γυναίκα και την κόρη του σπίτι τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα