Σασμός: Ο Δημήτρης Λάλος αποχαιρετά τον “Μαθιό”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Δημήτρης Λάλος
Ο Δημήτρης Λάλος ALPHA TV

Η συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Λάλου και το “αντίο” του στον “Μαθιό” και τον Σασμό. Τη Δευτέρα το τελευταίο διπλό επεισόδιο της σειράς φαινόμενο.

Μία “ανάσα” πριν πέσει η αυλαία του “Σασμού”  τη Δευτέρα με το τελευταίο, διπλό, επεισόδιο, το κοινό παρακολουθεί καθηλωμένο τον επίλογο της σειράς φαινόμενο.

Το βράδυ της Πέμπτης (05/07) η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και η Μαρία Τσοπανάκη, ενσαρκώνοντας τις τραγικές φιγούρες της Βασιλικής και της Καλλιόπης θρήνησαν το θάνατο του Μαθιού, που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Δημήτρης Λάλος, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης. H μητέρα του Μαθιού μοιρολογούσε τον γιο της ενώ η σύζυγός του “μπερδεύει” την πραγματικότητα μεταξύ ζωής και θανάτου, από το σοκ που υπέστη λόγω της απώλειας.

Μάλιστα, στο τέλος του χθεσινού επεισοδίου και αφού ο Τηλέμαχος έχει βαφτίσει το παιδί του Μαθιού και της Βασιλικής, σηματοδοτώντας με αυτό τον τρόπο τον πολυαναμενόμενο «Σασμό» μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων, η Βασιλική κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της και στέκεται στο χείλος του γκρεμού, σκεπτόμενη να δώσει τέλος στη ζωή της.

Το επεισόδιο κλείνει με την νεκρώσιμη ακολουθία του Μαθιού να ξεκινά. Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δημήτρης Λάλος αποχαιρέτησε τον “Μαθιό”, έναν ρόλο που τον συντρόφευε από το 2021 και σίγουρα θα αποτελεί σημείο σταθμό στην καριέρα του, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό για την αγάπη του προς το πρόσωπό του.

Η ηθοποιός αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ο Μαθιός .. ευχαριστώ για τα εκατοντάδες μηνύματα αγάπης που μου στείλατε. Αυτό το ταξίδι τελειώνει αλλά καινούργιοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά μας. Είμαι ευγνώμων. Σας αγαπώ. Εις το επανιδείν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα