Σασμός: Ο Μαθιός έγινε αετός στην πιο cringe στιγμή της σειράς

Διαβάζεται σε 2'
Σασμός
Σασμός YouTube

Ο “Σασμός” ρίχνει αυλαία απόψε και το τελευταίο επεισόδιο του “Επιλόγου” ολοκληρώνει την γ’ σεζόν της σειράς φαινόμενο. Η σκηνή όμως του τέλους του Μαθιού δεν έπεισε κανέναν.

Ο “Σασμός” μπήκε πια στην τελική ευθεία και ένα επεισόδιο απομένει για να ολοκληρωθεί η δραματική σειρά του ALPHA και να έρθει τελικά ο πολυπόθητος σασμός ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Το βράδυ της Τετάρτης (03/07) ωστόσο μία ήταν η εξέλιξη που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης, αφού ο Μαθιός, ο χαρακτήρας που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Δημήτρης Λάλος, πεθαίνει, μετά τη σφαίρα που δέχθηκε από τον Αντρέα Βρουλάκη.

Έχοντας στο πλευρό του τη μητέρα του όσο και την αγαπημένη του Βασιλική, ο Μαθιός έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όμως δεν τα κατάφερε βυθίζοντας τους πάντες στο πένθος.

Η Καλλιόπη και η Βασιλική στο άκουσμα της είδησης πως ο Μαθιός δεν βρίσκεται πια στη ζωή σπάραξαν και μαζί τους και οι τηλεθεατές και χρήστες του X (Twitter) καθώς ο συγκεκριμένος ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες της σειράς.

Η τελευταία σκηνή όμως ήταν εκείνη που δίχασε το τηλεοπτικό κοινό, αφού οι δημιουργοί της σειράς μεταμόρφωσαν τον Μαθιό σε… αετό, ο οποίος πέταξε ελεύθερος πια. Η σκηνή της μετεμψύχωσης και τα εφέ όχι μόνο δεν έπεισαν αλλά έφεραν γέλιο και μπόλικη δόση cringe, με τους χρήστες να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Σασμός: Δείτε την τελευταία σκηνή του Μαθιού

Σασμός: Οι αντιδράσεις στο X

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα