Σασμός: Ραγίζει καρδιές το μοιρολόι της Καλλιόπης – Το συγκλονιστικό trailer του μεγάλου φινάλε

Διαβάζεται σε 3'
Στιγμιότυπο από το φινάλε του Σασμού
Στιγμιότυπο από το φινάλε του Σασμού YouTube

Με τον Μαθιό πια να έχει φύγει από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τους πάντες, ο “Σασμός” ρίχνει οριστικά αυλαία το βράδυ της Πέμπτης. Όσα θα δούμε.

Λίγες ώρες απομένουν από το φινάλε της δραματικής σειράς του ALPHA, “Σασμός” και μετά από τις τρεις επιτυχημένες σεζόν ρίχνει αυλαία το βράδυ της Πέμπτης (04/07) με ένα καθηλωτικό επεισόδιο.

Ο θάνατος του Μαθιού έχει βυθίσει τους πάντες στο πένθος, με τη Βασιλική να θρηνεί την απώλεια του αγαπημένου της, ενώ στο trailer του τελευταίου επεισοδίου οι ήρωες εξηγούν τι πρέπει να συμβεί για να έρθει ο σασμός ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του ακούγεται το μοιρολόι της Καλλιόπης για τον νεκρό της γιο, σε μία από τις πιο ανατριχιαστικές τηλεοπτικές στιγμές: “Σωπάστε και αφήστε με να ακούσω το παιδί μου που φεύγει και αλαφροπατά και χάνεται η ζωή μου. Ξύπνα αητέ μου και ακριβέ και γλυκομάλαμά μου και άνοιξε τα χεράκια σου να βάλω την καρδιά μου“.

Η Μαρία Τζομπανάκη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Alpha λίγα 24ωρα πριν το φινάλε αποκάλυψε όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο αλλά και τους άγραφους κανόνες που ισχύουν στην Κρήτη

“Ήδη έχει γίνει ένα μεγάλο βήμα με τα δυο παιδιά, τον Αστέρη και την Αργυρώ, που κόντρα σε όλες τις διαμάχες και τις βεντέτες και την εκδίκηση, αγαπήθηκαν κι έκαναν και παιδί. Συμβολικά θα γίνει μία κίνηση, θα βαφτίσει το παιδί ο Αστέρης και ο Τηλέμαχος. Δηλαδή, ο αδερφός των δύο, αυτών που θα πυροβολήσει ο ένας τον άλλον. Spoiler χοντρό! Με συγχωρείτε, δεν το έχω ξανακάνει τρία χρόνια”, είπε χαρακτηριστικά η “Καπετάνισσα” του “Σασμού” στην εκπομπή του ALPHA, “Super Katerina”.

Ο σασμός θα έρθει με μια βάφτιση, όπου λαδώνουν το παιδί που είναι στη μέση, οι δύο οικογένειες. Εκεί σταματάνε όλα. Εκεί γίνεται ουσιαστικά ο Σασμός. Είναι ανατριχιαστικό. Και μετά ο γάμος που επικυρώνει όλο αυτό“, πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όσο για το τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε: “Θα δείτε τραγουδιστές που αγαπάτε, θα δείτε τα παιδιά του ‘Σασμού’ να χαίρονται πάρα πολύ όλους μας. Υπάρχει και κάτι άλλο που θέλω να το πω, πώς από το πένθος περνάμε στον χορό και το τραγούδι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και για μια μάνα και για μια χήρα, μιλάω για τη Βασιλική, και για έναν αδερφό, μιλάω για τον Αστέρη, όταν γίνει ας πούμε ένα τέτοιο δράμα μέσα στην οικογένειά, πώς θα περάσουν στο γλέντι;

Υπάρχει επίσης άλλος ένας άγραφος νόμος στην Κρήτη. Όχι σε ένα, ούτε σε δύο, ούτε σε τέσσερα χρόνια… Στα τρία χρόνια γίνεται ένα μεγάλο γλέντι πάντα με αφορμή μια βάφτιση ή έναν γάμο. Εκεί αν είναι να γίνει ένα γλέντι επί 100, γίνεται επί 1000, για να ορίσει το τέλος του πένθους για τις οικογένειες, για να μπορούν να συνεχίσουν να βαφτίζουν, να παντρεύονται. Μέχρι τότε κανένας δεν παντρεύεται, κανένας δεν βαφτίζει. Ο χορός και το γλέντι γίνεται στον υπερθετικό βαθμό. Δεν είναι ασέβεια προς τον νεκρό ή προς τους νεκρούς, αντιθέτως είναι ‘θα σε τιμώ, αλλά πρέπει να συνεχίσουν τη ζωή τους και ο νέοι που θέλουν να παντρευτούν”.

Σασμός: Δείτε το trailer της Πέμπτης (04/07)

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα