Σασμός Spoiler: Άγριος καβγάς Μαθιού – Καλλιόπης για χάρη της Βασιλικής

Σασμός Spoiler: Άγριος καβγάς Μαθιού – Καλλιόπης για χάρη της Βασιλικής
Σασμός Alpha Tv

Δραματικές εξελίξεις στη σειρά "Σασμός" του Alpha. Η Καλλιόπη και ο Μαθιός έρχονται σε ρήξη. Την προειδοποιεί να μην ξαναενοχλήσει την Βασιλική. Τι θα δούμε την Τετάρτη (17/11).

Καθηλώνει τους τηλεθεατές η νέα δραματική σειρά του Alpha με τίτλο “Σασμός”, που προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 21:00.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Καλλιόπη έδιωξε τον Μαθιό από τον σπίτι, αφού τον “έπιασε στα πράσα” με την Βασιλική, ενώ στο αποψινό επεισόδιο θα έρθουν σε ρήξη.

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 44

Η Μαρίνα σώζει την Καλλιόπη όταν τη βρίσκει πεσμένη στο δρόμο, ενώ ο Μαθιός προειδοποιεί τη μητέρα του να μην ξαναενοχλήσει τη Βασιλική. Η σχέση του Πέτρου με τη Σεμίνα προχωράει και είναι και οι δύο ευτυχισμένοι. Ο Διονύσης όμως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Παράλληλα, η Στέλλα συναντιέται τυχαία με τον Αστέρη και οι ελπίδες της αναζωπυρώνονται, μέχρι να απογοητευτεί για μια ακόμη φορά. Ο πληγωμένος της εγωισμός θα την οδηγήσει σε μία πράξη που θα σοκάρει τον Αστέρη. Η Καλλιόπη έχει αρχίσει να υποψιάζεται τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή αλλά δε θέλει να το πιστέψει.

Δείτε βίντεο από τον καβγά Μαθιού – Καλλιόπης:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα