Σασμός Spoiler: Ανείπωτη τραγωδία – Νεκρή η βασική ηρωίδα

Σασμός Spoiler: Ανείπωτη τραγωδία – Νεκρή η βασική ηρωίδα
Σασμός alpha tv

Σοκάρουν οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά "Σασμός". Όσα θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Συγκλονίζει τους τηλεθεατές η δραματική σειρά του Alpha με τίτλο “Σασμός”, που προβάλλεται καθημερινά στις 21:00.

Όσα ξέρουμε ανατρέπονται, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να έρχονται αντιμέτωποι με διλήμματα. Η βασική ηρωίδα της σειράς χάνει τη ζωή της με τραγικό τρόπο.

Σασμός: Όσα θα δούμε την Τετάρτη (21/6)

Η Μαρίνα καλεί την Καλλιόπη σπίτι της, για να δει τον εγγονό της. Ο Αστέρης καταφέρνει να εντοπίσει τη Βασιλική. Η Στέλλα ανακαλύπτει ένα στοιχείο κρίσιμης σημασίας, που θέτει το άλλοθι του Φαρμάκη για την επίθεση στον Αντώνη εν αμφιβόλω.

Η Αργυρώ προβληματίζεται όλο και περισσότερο για τις επαφές του Πετράκη με τον Σταύρο. Παράλληλα, ο κλοιός σφίγγει ολοένα και περισσότερο τόσο γύρω από τον Ευθύμη όσο και από τον Μαθιό.

Η επιστροφή της Βασιλικής στην Άνω Ποριά θα πυροδοτήσει εξελίξεις και αυτό που θα ζητήσει από τον Μαθιό, θα αλλάξει τα πάντα…

Σασμός: Το trailer του αποψινού επεισοδίου

Σασμός: Δείτε το sneak preview

Σασμός: Η Καλλιόπη δολοφονεί τη Βασιλική

Σύμφωνα με τα Spoilers που κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα, ένα νέο φονικό πρόκειται να συγκλονίσει για τα καλά το χωριό.

Η Καλλιόπη, πάνω σε μια στιγμή παράνοιας, πνίγει τη Βασιλική με τα ίδια της τα χέρια. Αυτή η σοκαριστική εξέλιξη θα φέρει ένα ντόμινο ανατροπών στις ζωές των ηρώων. Το πένθος επιστρέφει, η βεντέτα φουντώνει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα