Σασμός – Spoiler: Ξεκινά η δίκη του Αστέρη – Όσα θα δούμε την Τρίτη

Σασμός – Spoiler: Ξεκινά η δίκη του Αστέρη  – Όσα θα δούμε την Τρίτη
Στιγμιότυπο από τον "Σασμό" glomex - alpha tv

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά "Σασμός". Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης.

Καθηλώνει τους τηλεθεατές η δραματική σειρά του Alpha με τίτλο “Σασμός”, που προβάλλεται καθημερινά στις 21:00.

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Καραπάνος λαμβάνει στη φυλακή την οριστική απάντηση του Γεράσιμου στην απόπειρα να τον δωροδοκήσει, ενώ εκείνος αρχίζει μια καινούρια έρευνα. Αυτή τη φορά… για τη Στέλλα.

Η δίκη ξεκινά. Ο δικηγόρος της οικογένειας Βρουλάκη καταφέρνει μια σειρά από χτυπήματα, φέροντας την υπερασπιστική γραμμή της Στέλλας σε αδιέξοδο.

Σασμός: Όσα θα δούμε την Τρίτη (12/04)

Καθώς η αναμονή για τη δίκη κορυφώνεται, όλοι φοβούνται το τι θα φέρει η επόμενη ημέρα. Ο Αστέρης και η Αργυρώ, όμως, περνούν το τελευταίο βράδυ τρέμοντας τη συνάντησή τους… Στο μεταξύ ο Καραπάνος λαμβάνει στη φυλακή την οριστική απάντηση του Γεράσιμου στην απόπειρα να τον δωροδοκήσει, ενώ εκείνος αρχίζει μια καινούρια έρευνα. Αυτή τη φορά… για τη Στέλλα.

Η δίκη ξεκινά. Ο δικηγόρος της οικογένειας Βρουλάκη καταφέρνει μια σειρά από χτυπήματα, φέροντας την υπερασπιστική γραμμή της Στέλλας σε αδιέξοδο. Ο Μαθιός και Καλλιόπη ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα, ενώ η Βασιλική ψάχνει τρόπο να κρατήσει τη μυστική υπόσχεσή της στον Αστέρη… Θα φτάσει το γράμμα του Αστέρη στα χέρια της Αργυρώς;

Σασμός: Δείτε το trailer της Τρίτης (12/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα