Σασμός: Τελευταίο επεισόδιο για τον “Βασίλη Σταματάκη” – Τι θα δούμε απόψε

Σασμός: Τελευταίο επεισόδιο για τον “Βασίλη Σταματάκη” – Τι θα δούμε απόψε
Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης στον Σασμό Instagram

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς "Σασμός" ολοκληρώνεται ο ρόλος του τηλεοπτικού Βασίλη Σταματάκη, τον οποίον υποδύεται ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης. Όλες οι εξελίξεις.

Καθηλώνει τους τηλεθεατές η νέα δραματική σειρά του Alpha με τίτλο “Σασμός”, που προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 21:00.

Σήμερα η επιτυχημένη σειρά επιστρέφει με νέα επεισόδια, ενώ ο ρόλος του Βασίλη Σταματάκη αναμένεται να ολοκληρωθεί στο απόψε. Την ανακοίνωση έκανε ο ηθοποιός Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης που ζει μόνιμα στην Κρήτη με την οικογένειά του και υποδύεται τον ήρωα, μέσα απ’ τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως έγραψε: “Κλείνει ο κύκλος του Βασίλη Σταματάκη, αυτή τη Δευτέρα 29/11″.

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 – Επεισόδιο 50

Η Καλλιόπη αφηγείται την δραματική ιστορία της Ανθούλας στον Άγγελο και τους γιους της… Ο Μαθιός έχει τις αμφιβολίες του για την καταγωγή και τις προθέσεις του Άγγελου… Τελικά η Καλλιόπη τα είπε όλα σωστά και αληθινά για τον Άγγελο και το παρελθόν; Ο παπα Μιχάλης έχει τις αμφιβολίες του. Μήπως ξέρει κάτι περισσότερο;

Ο Πέτρος δεν μπορεί να χωνέψει την σχέση της αδερφής του με έναν Σταματάκη. Ο Κώστας νιώθει άσχημα για τις παρανομίες του και αποφασίζει να διακόψει, αλλά ο Διονύσης θα του αποκαλύψει κάτι που θα ανατρέψει τα πάντα. Η Σεμίνα είναι εφησυχασμένη μετά την ανακάλυψη της για την αρχαιοκαπηλία.

Ένα αναπάντεχο γεγονός όμως διαταράσσει και πάλι τις ισορροπίες. Η Αργυρώ επιστρέφει στην Κρήτη και συναντιέται με τον Αστέρη, αλλά στο ίδιο μέρος έχουν δώσει ραντεβού και ο Μαθιός με τη Βασιλική. Θα μάθει ο Μαθιός για τον έρωτα του αδερφού του με την Αργυρώ; Και πώς θα αντιδράσει;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα