Σασμός: Το Twitter ακυρώνει Αστέρη-Αργυρώ και αποθεώνει Μαθιό-Βασιλική

Σασμός: Το Twitter ακυρώνει Αστέρη-Αργυρώ και αποθεώνει Μαθιό-Βασιλική
Μαθιός και Βασιλική στον "Σασμό" Alpha Tv

Οι τηλεθεατές της δραματικής σειράς "Σασμός" θέλουν για πρωταγωνιστικό ζευγάρι τον Μαθιό και την Βασιλική, αφού το love story τους έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ενώ υπάρχει περισσότερη χημεία μεταξύ τους. Τα σχόλια στο Twitter.

Καθηλώνει τους τηλεθεατές η νέα δραματική σειρά του Alpha με τίτλο “Σασμός”, που προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 21:00.

Ωστόσο, αν και το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στη σειρά θεωρείται ο Αστέρης (Ορφέας Αυγουστίδης) με την Αργυρώ (Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη), φαίνεται πως ο έρωτας ανάμεσα στον Μαθιό (Δημήτρης Λάλος) και την Βασιλική (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) ιντριγκάρει περισσότερο τους τηλεθεατές.

Αρκετοί είναι οι χρήστες του Twitter που σχολιάζουν πως ανάμεσα στο πρώτο ζευγάρι (το οποίο αποκαλούν “ΑΑ” λόγω των αρχικών των ονομάτων τους) δεν υπάρχει ιδιαίτερη χημεία και πως έχει χαθεί το ενδιαφέρον, ενώ αντιθέτως αποθεώνουν το δεύτερο ζευγάρι, υποστηρίζοντας πως θα έπρεπε να είναι το βασικό love story της σειράς.

Υπενθυμίζεται, πως στο επεισόδιο της Τετάρτης (03/11) η ερωτική σκηνή του Μαθιού και της Βασιλικής, οι οποίοι συνευρέθηκαν μετά από περίπου 20 χρόνια καταπιεσμένης αγάπης μεταξύ τους, προκάλεσε παραλήρημα στο Twitter, με τους χρήστες να κάνουν “πάρτι”.

Σασμός: Τα σχόλια στο Twitter για τα ζευγάρια

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα