Σασμός VS Άγριες Μέλισσες σημειώσατε 1

Σασμός VS Άγριες Μέλισσες σημειώσατε 1
Σασμός - Άγριες Μέλισσες Instagram

"Μάχη" σώμα με σώμα αναμένεται να είναι η φετινή για τις τηλεοπτικές σειρές, με τον "Σασμό" να παίρνει προβάδισμα απέναντι στις "Άγριες Μέλισσες".

Η μυθοπλασία επέστρεψε στη μικρή οθόνη για ακόμη μια σεζόν, με τα νούμερα τηλεθέασης να αποτυπώνουν τη θερμή υποδοχή που επιφύλασσε το τηλεοπτικό κοινό στα “γερά χαρτιά” που έριξαν στη “μάχη” της prime time ζώνης τα κανάλια.

Από τη μία, το “βαρύ πυροβολικό” του ΑΝΤ1, η δραματική σειρά “Άγριες Μέλισσεςεπέστρεψε τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου με τον Γ’ κύκλο και μια σειρά νέων επεισοδίων, τα οποία μας μεταφέρουν στην περίοδο της χούντας και όπως όλα δείχνουν οι ιστορίες των αγαπημένων ηρώων, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με διλήμματα και αποφάσεις αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό, θα συνεχίζουν να μας καθηλώνουν για ακόμη μια σεζόν.

Ο “Σασμός” από την άλλη, έκανε δυναμική είσοδο στην prime time ζώνη του Alpha, με την πρεμιέρα της ιστορίας για το πώς ο έρωτας μπορεί να νικήσει τη βεντέτα να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό και να κοντράρει ανοιχτά τον μεγάλο της αντίπαλο, τις “Άγριες Μέλισσες”.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα στοιχεία της Τετάρτης 29 Σεπτεμβρίου, χωρίς διάλειμμα για διαφημίσεις, από τις 22:00 έως τις 22:29. Τα καθαρά νούμερα καταγράφουν προβάδισμα του «Σασμού», με 33,8% και 35,2% σε τέταρτα, έναντι του 13,6% και 17,4% των «Μελισσών», αντίστοιχα, στη ζώνη μετάδοσής τους.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για δύο παραγωγές υψηλής αισθητικής και είναι ευτυχές για τους τηλεθεατές ότι έχουν να επιλέξουν μεταξύ τόσο ποιοτικών προγραμμάτων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα