Secret Song: Πρεμιέρα στον Alpha με τη Ναταλία Γερμανού – Όσα γνωρίζουμε για το νέο σόου

Διαβάζεται σε 2'
Secret Song: Πρεμιέρα στον Alpha με τη Ναταλία Γερμανού – Όσα γνωρίζουμε για το νέο σόου
Ναταλία Γερμανού papadakispress

To «Secret Song» με τη Ναταλία Γερμανού κάνει πρεμιέρα στον Alpha. Όλες οι λεπτομέρειες.

To «Secret Song» καθυστερούσε να βγει στον “αέρα” κι έτσι η Ναταλία Γερμανού αναγκάστηκε να απαντήσει πριν από λίγο καιρό ότι τα γυρίσματα διακόπηκαν επειδή από το συγκεκριμένο πλατό “βγαίνει” το «Fame Story».

Τελικά, η απόφαση του Alpha είναι να προβληθούν τα δύο πρώτα διπλά επεισόδια πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, οπότε και θα ξαναρχίσουν τα γυρίσματα.

Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής 12 Νοεμβρίου.

Σε αυτήν εδώ τη σκηνή τα μυστικά είναι για να μοιράζονται“, λέει χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού στο teaser video της νέας της εκπομπής που θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η παρουσιάστρια τη φετινή τηλεοπτική χρονιά επιστρέφει με διπλό ρόλο, αφού εκτός από την παρουσίαση της εκπομπής “Καλύτερα δε Γίνεται” τα Σαββατοκύριακα θα βρίσκεται και στο τιμόνι της αφιερωματικής μουσικής εκπομπής “Secret Song”.

Η ίδια έδωσε μία μικρή γεύση για όσα θα παρακολουθήσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τους επόμενους μήνες, και στο teaser βίντεο βλέπουμε μερικούς από τους διασημότερους εκπροσώπους της ελληνικής σόουμπιζ να συγκινούνται και να κλαίνε on camera έχοντας ακούσει τα τραγούδια που τους σημάδεψαν τη ζωή.

Μεταξύ αυτών η Κάτια Δανδουλάκη, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Νίνο, η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Ζήνα Κουτσελίνη, η Κατιάνα Μπαλανίνα και η Πέγκυ Ζήνα.

Ναταλία Γερμανού ALPHA

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού

The Secret Song: Δείτε το trailer της εκπομπής

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα