Σοφία Βόσσου: Ερμήνευσε το “Φιλαράκι” και “διέλυσε” τη Ρούλα Κορομηλά

Σοφία Βόσσου: Ερμήνευσε το “Φιλαράκι” και “διέλυσε” τη Ρούλα Κορομηλά
"Σπίτι με το MEGA" glomex -mega tv

Συγκίνηση προκάλεσε η εμφάνιση της Σοφίας Βόσσου στο "Σπίτι με το MEGA". Η Ρούλα Κορομηλά ξέσπασε σε κλάματα.

Τον Μιχάλη Ρακιντζή υποδέχτηκε το βράδυ του Σαββάτου (17/12) η Ρούλα Κορομηλά στο «Σπίτι με το MEGA», στην πρώτη τηλεοπτική μουσική βραδιά στην καριέρα του.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός που μας έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες, έκανε μία ξεχωριστή αναδρομή στην πορεία του και μας παρουσίασε ένα αφιέρωμα με τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή.

Μεταξύ άλλων, ακούσαμε τις μεγάλες επιτυχίες του: «Μωρό μου φάλτσο», «Προκαλείς», «Δικός σου για πάντα», «Ολόκληρο φεγγάρι», «S.A.G.A.P.O.», «Πουφ» και άλλα πολλά.

Δίπλα του βρέθηκαν αγαπημένοι φίλοι και καλλιτέχνες: η Σοφία Αρβανίτη, η Σοφία Βόσσου, η Ελένη Δήμου και ο Γιώργος Γκικοδήμας από τους O.P.A., οι οποίοι θα ερμηνεύσουν τραγούδια-σταθμούς που δεν ξεχάσαμε ποτέ, όπως: «Δεν πιστεύω», «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια», «Μες τα δυο της μάτια», «Πεθαίνω στην ερημιά», «Προσωπικά», «Άνοιξη», «Φιλαράκι», κ.ά.

Σοφία Βόσσου: Τραγούδησε το “Φιλαράκι” και έκανε τη Ρούλα Κορομηλά να κλάψει

Η αγαπημένη Σοφία Βόσσου πρόσφερε συναισθήματα σε όσους ήταν στο στούντιο, αλλά και σε όσους απολάμβαναν την εκπομπή από τους δέκτες τους.

Η αρχή έγινε με την «Άνοιξη» για να ακολουθεί το «Φιλαράκι» που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Σοφίας Βόσσου, η Ρούλα Κορομηλά δεν έκρυψε τη συναισθηματική της φόρτιση, δακρύζοντας μπροστά στην κάμερα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα