Σοκ στο Asia Express: Αποχώρησε οικειοθελώς το μεγάλο φαβορί

Σοκ στο Asia Express: Αποχώρησε οικειοθελώς το μεγάλο φαβορί
Asia Express star tv

Συναρπαστικός αγώνας στο Asia Express, με ένα race γεμάτο εκπλήξεις. Κλάματα και αναστάτωση με την απρόσμενη αποχώρηση.

Το “Asia Express” επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής μέσα από τη συχνότητα του Star, με ένα νέο επεισόδιο όπου τα ζευγάρια κλήθηκαν να αγωνιστούν για να διεκδικήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι.

Από το επεισόδιο δεν έλειψαν οι εντάσεις, τα κλάματα και οι φωνές από όλους σχεδόν τους παίκτες.

Τα δύο ζευγάρια που τερμάτισαν πρώτα στο race ήταν η Ρασέλ με τη μητέρα της και η Χριστίνα Κολέτσα με τη Maria Maroulis. Για την ακρίβεια, δεύτεροι τερμάτισαν ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια αλλά λόγω του ότι παρέκαμψαν τη δοκιμασία με το λεωφορείο είχαν “πέναλτι” και δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν το έπαθλο.

Οι τέσσερις γυναίκες έπαιξαν το εθνικό άθλημα του Λάος, Ράτανμπολ, με τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να τις βοηθάνε με τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες.

Νικήτρια ομάδα ήταν εκείνη της Χριστίνας και της Μαρίας, οι οποίες πήραν το έπαθλο των 2.500 ευρώ και ένα advantage.

Asia Express: Η αποχώρηση που έφερε κλάματα

Σαν «βόμβα» έσκασε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του “Asia Express” η αποχώρηση του Παύλου και του Νάσου Γαλακτερού.

Το ζευγάρι που ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί, καθώς κέρδιζε συνεχώς τις ασυλίες και είχε πολύ «δυνατή» πορεία μέσα στο ταξιδιωτικό παιχνίδι, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει με το γόνατό του ο πρώην μπασκετμπολίστας.

Ο Νάσος Γαλεκτερός έχει «κληρονομήσει» από τον πρωταθλητισμό στο μπάσκετ πρόβλημα στο γόνατό του, πράγμα που καθιστά δύσκολη τη συνέχεια σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι. Στο επεισόδιο μάλιστα, μία από τις δοκιμασίες ήταν να κάνουν ποδήλατο, με τον Νάσο να μην μπορεί να κάνει λόγω του γονάτου.

Πατέρας και γιος αποχώρησαν από το Asia Express συγκινημένοι, με τα υπόλοιπα ζευγάρια να ξεσπούν σε κλάματα. Όπως είπαν, το παιχνίδι τούς «έδεσε» πολύ. Πριν αποχωρήσουν, επέλεξαν να δώσουν το έπαθλο που κέρδισαν στον Fipster και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα