Squid Game 2: Το παιχνίδι ξεκινά ξανά στο νέο trailer της δεύτερης σεζόν

Διαβάζεται σε 2'
Squid Game 2: Το παιχνίδι ξεκινά ξανά στο νέο trailer της δεύτερης σεζόν
Courtesy of Netflix

H δεύτερη σεζόν λαμβάνει χρόνια τρία χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης, όταν έπειτα από τη νίκη του στο Squid Game, ο παίκτης 456 εγκαταλείπει το ταξίδι του στις ΗΠΑ και επιστρέφει με μια νέα απόφαση στο μυαλό του

Ένα νέο “special teaser” trailer από την πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν του “Squid Game” έδωσε στη δημοσιότητα την Παρασκευή (20/09) το Netflix, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Geeked Week που διοργάνωσε.

Στα πλάνα βλέπουμε τον πρωταγωνιστή Seong Gi-hun να στοχεύει με όπλο έναν μασκοφόρο που του χτυπά την πόρτα κι αμέσως μετά το trailer μας μεταφέρει στο παιχνίδι που ξεκινά ξανά, με νέους συμμετέχοντες που συγκεντρώνονται για να κερδίσουν το έπαθλο των 45,6 δισεκατομμυρίων γουόν.

Suid Game 2: Δείτε το special teaser trailer:

Όπως σημειώνουν οι Unboxholics, η δεύτερη σεζόν λαμβάνει χρόνια τρία χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης, όταν έπειτα από τη νίκη του στο Squid Game, ο παίκτης 456 εγκαταλείπει το ταξίδι του στις ΗΠΑ και επιστρέφει με μια νέα απόφαση στο μυαλό του. Προηγουμένως, ο δημιουργός της σειράς είχε δηλώσει πως ο Gi-hun αυτή τη φορά θα αναζητά εκδίκηση, μπαίνοντας στο παιχνίδι ως ένας διαφορετικός, πιο σοβαρός χαρακτήρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα