Σταμάτης Γαρδέλης: Περιγράφει την ακραία σκηνή ζηλοτυπίας από σύντροφό του – “Σταμάτησα το κακό στο μαχαίρι”

Σταμάτης Γαρδέλης: Περιγράφει την ακραία σκηνή ζηλοτυπίας από σύντροφό του – “Σταμάτησα το κακό στο μαχαίρι”
Σταμάτης Γαρδέλης glomex

Καλεσμένος στο "Στούντιο 4" ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την τεράστια επιτυχία που βίωσε, τις ακραίες εκφράσεις θαυμασμού, τον έρωτα και τη ζήλεια.

Οι ατάκες από τις ταινίες που πρωταγωνιστούσε έχουν γίνει πια συνθήματα και ο ίδιος ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς ηθοποιούς της δεκαετίας του ’80, ενώ θεωρούνταν το απόλυτο sex symbol της εποχής, καθώς εκτός από τον κινηματογράφο μεσουρανούσε και στις καρδιές των νεαρών κοριτσιών.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (23/06) καλεσμένος του “Στούντιο 4” της ΕΡΤ και ο ίδιος έκανε μία αναδρομή στην καριέρα του, τις πρώτες ταινίες που συμμετείχε αλλά και τη συνεργασία του με τον Γιάννη Δαλιανίδη, ενώ παραδέχθηκε πως δεν τον ένοιαζε σε ηλικία 20 ετών αν θα κάνει καριέρα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στον καθοριστικό ρόλο του στην ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη, “Τα Τσακάλια”, αλλά και την επιτυχία που γνώρισε μετά από αυτή, η οποία όπως σχολίασε ήρθε κλιμακωτά. Σε ερώτηση για το αν πήρε αψήφιστα την επιτυχία, ο Σταμάτης Γαρδέλης ανέφερε χαρακτηριστικά πως “εγώ δεν ήμουν μηχανόβιος ποτέ ούτε έκανα σούζες, αλλά δεν μπορούσες να απογοητεύσεις και τους μηχανόβιους που με είχαν ίνδαλμά τους”.

Ο ίδιος περιέγραψε τις ακραίες εκφράσεις θαυμασμού που βίωσε κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ενώ μεταξύ άλλων μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής μία ακραία ιστορία ζήλειας, όταν πρώην σύντροφός του τον απείλησε με μαχαίρι.

“Με τρόμαζε η ρουτίνα, η δέσμευση. Μ’ αρέσει να μαι μόνος μου, να κοιμάμαι μόνος μου, να αποφασίζω μόνος μου για την ζωή μου. Έχω σύντροφο. Θέλω να υπάρχει ελευθερία όχι ασυδοσία, να είσαι μόνος σου αλλά όχι μοναχικά, να μπορείς να ονειρεύεσαι αλλά παράλληλα να κάνεις και όνειρα”, είπε αρχικά και πρόσθεσε: “Ζηλεύω, όχι πολύ, αλλά ζηλεύω όταν ο άλλος μπορεί να της κάνει ένα κλικ στο μυαλό και να γελάσει με ένα αστείο. Με έχουν ζηλέψει και εμένα. Πολύ… μέχρι φόνου. Δηλαδή σταμάτησα το κακό στο μαχαίρι, επιχείρησε να μου κάνει κακό. Έγινε και πάλη. Με περίμενε για να μου κάνει κακό. Είχε προηγηθεί και μία απόπειρα αυτοκτονίας“.

Μάλιστα, σε μία αναφορά στο τραγούδι “Με λένε Αλέξη σε λένε Σοφία” ο Σταμάτης Γαρδέλης, απαντώντας σε σχόλιο του Θανάση Αναγνωστόπουλου πως είναι νεότατος, έδειξε το πρόσωπό του και δήλωσε πως δεν φαίνονται οι πλαστικές που έχει κάνει καθώς έχει καλό γιατρό.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα