Survivor 2024: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας

Διαβάζεται σε 1'
Survivor 2024: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας
GLOMEX/ΣΚΑΙ

Σε ένα αγώνισμα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, Μαχητές και Διάσημοι τα έδωσαν όλα για το πολυπόθητο έπαθλο. Οι νικητές και ο πρώτος παίκτης που βγαίνει στον τάκο

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το Survivor 2024 το βράδυ της Κυριακής (18/02), με τις δύο ομάδες να ρίχνονται σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Μπλε και Κόκκινοι έβαλαν τα δυνατά τους για να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη νίκη, με τους Μαχητές να κερδίσουν σε έναν αγώνα – ντέρμπι.

Survivor: Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία

Σταυρούλα Χρυσαειδή και Γιάννης Περπατάρης ήταν αυτοί που πέτυχαν τη νίκη απέναντι στον Νίκο Γκάνο και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Οι Μπλε στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ασφαλείς το γεύμα τους, ενώ οι Κόκκινοι καλούνται να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού.

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά την ήττα τους στο αγώνισμα, οι Διάσημοι κλήθηκαν να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση στο Survivor για αυτή την εβδομάδα.

Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, που μετρά λίγες μόλις ημέρες στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν αυτός που τελικά ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα