Survivor 2024: “Άντε γιατί πολύ αέρα πήραμε” – Το Twitter δικάζει τη Δαλάκα

Διαβάζεται σε 2'
Η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor 2024
Η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor 2024 Instagram/@Survivor Greece/ΣΚΑΙ

Η ατάκα της Κατερίνας Δαλάκα στο χθεσινό Survivor εξόργισε το Twitter, με τους χρήστες να την κατηγορούν για αλαζονεία και έλλειψη αθλητικής παιδείας. Τι συνέβη.

Την τρίτη ασυλία της εβδομάδας διεκδίκησαν οι παίκτες του Survivor 2024 το βράδυ της Τρίτης (16/01), στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, με μια ατάκα της Κατερίνας Δαλάκα, όμως, να προκαλεί θυμό σε αρκετούς τηλεθεατές.

Νικητές στον στίβο μάχης αναδείχθηκαν οι Διάσημοι, με σκορ 10-9, ωστόσο, οι δύο ομάδες ήταν πάρα πολύ κοντά και ο αγώνας ήταν ντέρμπι.

Συγκεκριμένα, οι Διάσημοις και οι Μαχητές έφτασαν στο 9-9 και έτσι οδηγήθηκαν σε flag race. Οι Κόκκινοι “έβγαλαν” μπροστά τον Νίκο Γκάνο και την Κατερίνα Δαλάκα στους στόχους, ενώ οι Μπλε τον Φάνη Μπολέτση και την Δώρα Νικολή αντίστοιχα.

Τελικά, οι Διάσημοι κατάφεραν να κερδίσουν οριακά, αφού και η Δαλάκα και η Δώρα ολοκλήρωσαν τον στόχο, με την πρώτη, όμως, να το κάνει μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου νωρίτερα.

Survivor 2024: Η ατάκα της Δαλάκα που εξόργισε το Twitter

Την στιγμή που η Δαλάκα κέρδισε, οι συμπαίκτες της έτρεξαν να την αγκαλιάσουν, ενώ η ίδια φώναξε: “Άντε γιατί πολύ… Άντε για πολύ αέρα πήραμε!”.

Η ατάκα αυτή εξόργισε τους χρήστες του Twitter, που θεώρησαν απρεπή, υπεροπτική και αλαζονική την στάση της, κατηγορώντας την παίκτρια πως δεν έχει αθλητική παιδεία, όπως η ίδια διατείνεται.

Οι χρήστες του Twitter έκαναν πολλές αναρτήσεις για την συμπεριφορά της Κατερίνας Δαλάκα, σχολιάζοντας πως δεν ήταν σωστή η στάση της απέναντι στη Δώρα, μια γυναίκα που είναι 46 χρονών, έχει τέσσερα παιδιά και αγωνίζεται στα ίσα απέναντί της.

Μάλιστα, ανέφεραν πως την προηγούμενη μέρα, η Δαλάκα είχε πει σε παίκτη “σε λυπάμαι”.

Survivor 2024: Τα σχόλια στο Twitter κατά της Δαλάκα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα