Survivor 2024: Η τρίτη υποψηφιότητα έφερε χάος στο Συμβούλιο – Ανατροπή με την ψηφοφορία

Διαβάζεται σε 2'
survivorgreece
survivorgreece

Οι Μαχητές μίλησαν και με την ψήφο τους ανέδειξαν τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, όμως το αποτέλεσμα έφερε τα πάνω κάτω στο Συμβούλιο. Ποιος είναι ο τέταρτος υποψήφιος.

Αντιμέτωποι με μία ακόμα ψηφοφορία βρέθηκαν οι Μαχητές του Survivor 2024 στο επεισόδιο της Τρίτης (09/01) και όλοι μαζί συγκεντρώθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού, χωρίς να λείπουν οι εντάσεις.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας ηττήθηκαν από τους Διασήμους και έτσι κλήθηκαν να ψηφίσουν εκ νέου για να επιλέξουν τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη αφού οι Μαχητές ανέδειξαν ως τρίτη υποψήφια την Ανδριάνα, η οποία και ψηφίστηκε από το σύνολο των συμπαικτών της, με το αποτέλεσμα φυσικά να μην περνά απαρατήρητο.

Η παίκτρια φάνηκε να περιμένει το αποτέλεσμα και μιλώντας στον Γιώργο Λιανό σχολίασε πως δεν της κάνει εντύπωση, αφού όπως εξήγησε, “αυτό συμβαίνει όταν ένας άνθρωπος είναι δυναμικός και τα λέει έξω απ’ τα δόντια. Σε πολλούς δεν αρέσει, αλλά αυτή είμαι και δεν μπορώ να αλλάξω. Γι’ αυτό ήρθα και στο Survivor για να επιβιώσω. Από εκεί και πέρα είμαι υποψήφια, δέχομαι την υποψηφιότητά μου, αν παραμείνω, που θα παραμείνω, μπορεί να υπάρχουν θέματα συμβίωσης από μεριάς τους. Νιώθω ότι μπήκα στο παιχνίδι μάλλον τη χειρότερη στιγμή, γιατί θα ήθελα να έχω μία πιο δεμένη ομάδα, να έχουμε καλύτερη επικοινωνία και συνεργασία“.

Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε να μάθει από τους παίκτες της μπλε ομάδας τι έχει συμβεί και η κάλπη έβγαλε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, με τον Σταμάτη να υποστηρίζει πως η παίκτρια δεν επικοινωνεί, ενώ η Χρύσα τοποθετήθηκε λέγοντας ότι υπάρχουν προβλήματα συμβίωσης.

Η Ανδριάνα στα παραπάνω σχόλια επέλεξε να μην απαντήσει λέγοντας πως “χαλάω το σάλιο μου”.

Η διαδικασία συνεχίστηκε με την Ασημίνα ως MVP να αναδεικνύει την τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση, επιλέγοντας την Ιωάννα, με τον Rob να τη γλιτώνει και να εξαιρείται της διαδικασίας αποχώρησης.

Όπως εξήγησε ο Γιώργος Λιανός, αυτό συνέβη καθώς οι μονομαχίες στο τέλος της εβδομάδας από τις οποίες θα προκύψει ο παίκτης που θα αποχωρήσει, πρέπει να είναι ιδίου φύλου, σύμφωνα με τους νέους κανόνες που ισχύουν στο Survivor.

Τέλος, η ομάδα των μπλε κλήθηκε να ψηφίσει για δεύτερη φορά για να αναδειχθεί η τέταρτη γυναίκα υποψήφια που τελικά ήταν η Μαριλίνα.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα