Survivor 2024: Υπό διάλυση οι Μαχητές – Σταμάτης VS Τζέιμς και στη μέση η Μαριλίνα

Διαβάζεται σε 2'
Survivor
Survivor glomex

Τεταμένο το κλίμα στην καλύβα των Μαχητών του Survivor 2024 με τους παίκτες της μπλε ομάδας να έχουν χωριστεί στα δύο και τον Σταμάτη και τον Τζέιμς να αλληλοκατηγορούνται με την πρώτη ευκαιρία.

Εκνευρισμός, ένταση και μία ομάδα υπό διάλυση χαρακτηρίζουν τις τελευταίες ημέρες τους Μαχητές του Survivor 2024, καθώς οι συνεχόμενες ήττες και οι απανωτές κόντρες μεταξύ συγκεκριμένων παικτών έχουν χωρίσει τους Μπλε σε στρατόπεδα.

Μετά την ήττα τους στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης θα συναντηθούν με τους Διάσημους στον στίβο μάχης διεκδικώντας τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, η οποία θα οδηγήσει αργότερα στην ανάδειξη ενός ακόμα υποψήφιου προς αποχώρηση.

Πρώτη υποψήφια από την μπλε ομάδα η Μαριλίνα, η οποία βρίσκεται στο “team του Σταμάτη” και έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού από την παρέα του Τζέιμς.

Στο τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας (04/03) ο Τζέιμς Καφετζής και οι υπόλοιποι παίκτες σχολιάζουν τη συμπαίκτριά τους με τον παίκτη να βγάζει ακόμα και σύνθημα σε βάρος της, σχολιάζοντας τις κακές επιδόσεις της στα αγωνίσματα.

“Έχω και σύνθημα Γιώργο… φέρνει τρεις νίκες μες στον μήνα, Μαριλίνα..”, λέει ρυθμικά ο Τζέιμς με την παίκτρια να δηλώνει στην κάμερα του Survivor πως “όλη η ίντριγκα που γίνεται δεν μου αρμόζει, οπότε πραγματικά έχω τους δικούς μου λόγους και θέλω να μονομαχήσω”.

Στην αντεπίθεση περνάει και ο Σταμάτης, ο οποίος κατηγορεί τον Τζέιμς ότι “έχεις πάρει την ομάδα, την έχεις χτίσει και την έχεις πάει αλλού“.

Όσα επικρατούν στους Μπλε σχολιάζουν και οι Διάσημοι με τον Σάββα Γκέντσογλου να δηλώνει πως “το είχα δει να έρχεται. Όταν κερδίζεις πολλά προβλήματα μπαίνουν κάτω από το χαλάκι, και όταν χάνεις βγαίνουν ξαφνικά στην επιφάνεια και σε καταπίνουν”.

Survivor 2024: Δείτε το trailer της Δευτέρας (04/03)

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα